Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kestopinnoite Nanolex Si3D

Äärimmäisen pitkäkestoinen, likaa- ja vettähylkivä pinnoite hyväkuntoiselle maalipinnalle. Kesto jopa 24 kk.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
epäluku

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.2
51 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Helppokäyttöinen ja suht. edullinen
  fi
  Rönkkö J 21.8.2023
 2. Hintansa arvoinen tuote. Ei ole vertailukohtaa. Näkymätön mutta liukas pinta kevyen myllytyksen ja pinnoituksen jälkeen.
  fi
  Vähänen P 6.10.2022
 3. Hyvin riitti 30ml farkku Mondeoon. Veden beading ominaisuudeltaan mielestäni heikonpuoleinen. Lika kuitenkin tuntui irtoavan kc snow foamilla hyvin. K...
  fi
  Lautiainen A 24.1.2022
 4. Yllättävän hyvä kesto hyvillä pohjatöillä. On tullut laitettua kaikkiin autoihini.
  fi
  Salomäki S 29.11.2021
 5. Hyvä hintalaatu.
  fi
  Pärkkä J 13.4.2021
 6. Helppo levittää, loistava kiilto. Pinnoitin uudet mp:n katteet.
  fi
  Puttonen M 8.3.2021
 7. Erittäin helppo käyttää, auton pintaan erittäin hyvä kiilto. Ensimmäistä pesua odotellessa.
  fi
  Sokka S 17.5.2020
 8. Helppokäyttöinen ja todella laadukas pinnoite, joka kestää erittäin hyvin. Auton pinta on helppo pitää puhtaana ja pelkkä vaahtopesu riittää.
  fi
  Salminen T 9.7.2019
 9. Asiallisen oloinen tuote, levitys sujui helposti ottaen huomioon pinnoite laitettiin traktoriin. Pullosta jäi vielä hyvin autonki käsittelyyn..
  fi
  Juuso J 9.12.2018
 10. Ensimmäinen tutustumiskerta kestopinnoitteiden maailmaan. Ei suositella amatööreille ilman ammattilaisen valvontaa. Fordin (panther-black) metalliväri...
  fi
  Ala-korpi J 13.9.2018
Usein kysytyt kysymykset
27.8.2020 P,  Uusi kerros levitettävä 15min kuluttua muuten ei enään tartu, entä kun esim.puolen vuoden tai vuoden päästä haluaa laittaa uuden kerroksen? Kuitenkin jossain kohdissa on kulunut pois ja jossain kohdissa pinnoitetta on jäljellä, pitääkö pinnoite poistaa kokonaan että se tarttuu ja millä sen saa poistettua varmasti maalipinnalta jos näin pitää toimia?
Hei, sellaisissa kohdissa, joissa pinnoite on jo oikeasti kulunut pois, niin toki uudelleen pinnoitus onnistuu ilman vanhan poistoa. Valitettavasti täysin varmasti ei oikein mitenkään voi tietää, että onko pinnoite oikeasti poistunut vai onko sen hyljintäominaisuudet vain heikenneet, joten varmin tapa on tehdä sillä tavoin, että noista kuluneista paikoista esim. myllyllä pyyhkäisee lopunkin pinnoitteen varmuudella pois, jolloin ongelmaa ei ole.
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Äärimmäisen pitkäkestoinen, likaa- ja vettähylkivä pinnoite hyväkuntoiselle maalipinnalle. Kesto jopa 24 kk.

Nanolex Si3D on nimensä mukaisesti Si3D-molekyyleistä rakentuva kestopinnoite, jonka ansiosta hyväkuntoinen maalipinta säilyy uudenveroisena pitkään. Sen typestä, vedystä, piistä ja orgaanisista ainesosista kuten hiilestä koostuva molekyylirakenne muodostaa maalipinnan päälle sitkeän ja erittäin pitkäkestoisen suojakuoren. Pinnoite hylkii tehokkaasti vettä ja likaa ja suojaa maalipintaa UV-säteilyn aiheuttamalta haalistumiselta.

Si3D:n polymeerit ovat täysin liuottimettomia ja fluorittomia. Pinnoite on erittäin kova ja nostaa lakkapinnan kovuutta huomattavasti. Nanolex Si3D:n avulla muodostettava suojapanssari kestää voimakkaita kemikaaleja ja kovaa mekaanista kulutusta ällistyttävän pitkään. Valmistaja lupaa pinnoitteen kestoksi jopa 24 kk / 30 000 km, "kunhan autoa ei jatkuvasti pestä överillä pH:lla tai altisteta järjettömälle mekaaniselle rasitukselle". Tässä valmistaja todellakin tarkoittaa sitä mitä sanoo, esim. pH12 kuulostaa olevan vielä täysin OK.

Käsitelty pinta näyttää ja toimii samaan tapaan kuin vahattu pinta. Si3D jopa syventää etenkin tummia värejä ja saa ne näyttämään entistä paremmilta. Lisäksi pinnoitteen beading vastaa parhaita autovahoja!

Ominaisuudet

 • Tuote: Kestopinnoite Nanolex Si3D
 • Käyttötarkoitus: auton maalipinnan pitkäaikainen suojaus
 • Pakkauskoko: 30 ml, riittää 1 henkilöauton käsittelyyn
 • Kesto: jopa 30 000 km
 • Kestää hyvin voimakkaita pesuaineita ja mekaanista rasitusta
 • Toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla

Autoduden pikaopas

Nanolex Si3D toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla. Suosittelemme Si3D:tä käytettävän uudelle tai myllytetylle pinnalle.

1. Tee maalipinnalle perusteellinen puhdistus ennen käsittelyä. Viimeistele puhdistus poistamalla pesuaine- ja kiillotusainejäämät esim. Nanolex EX:llä. Tee tämä vaihe huolellisesti, muuten pinnoitus on turhaa!

2. Sopiva työskentelylämpötila on 5-30°C. Käytä suojakäsineitä, ja mikäli olet herkkä voimakkaille hajuille, myös hengityssuojainta. Ravista pulloa huolella ennen käyttöä! Annostele muutama pisara pinnoitetta puhtaalle ja kuivalle mikrokuitulevittimelle ja levitä ohut kerros paneeli kerrallaan siksak-liikkein ja kevyesti painaen. Itse pinnoite on näkymätöntä, mikäli levittäessä maalipinnalla näkyy jotakin ylimääräistä, pintaa ei ole riittävän hyvin puhdistettu!

3. Pyyhi ylimääräinen aine pois erillisellä, kuivalla ja puhtaalla mikrokuituliinalla viimeistään 3 minuutin kuluttua levityksestä. Pyyhkiessä ei tarvitse painaa kovasti.

(4. Aine voidaan kerrostaa halutessa, toinen kerros tulee kuitenkin lisätä 15 minuutin kuluessa ensimmäisestä kerroksesta, muuten uusi kerros ei enää tartu.)

5. Anna pinnoitteen kuivua vähintään 12 tuntia (n. 20°C) ennen kontaktia veden kanssa. Älä pese autoa ennen kuin käsittelystä on kulunut vähintään 72 tuntia.

Varoitusetiketin tietoja:
H225
H302
H314
H336
H412

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-16: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)