Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16 26.08 myymälä avoinna 9-13:30

Kankaansuoja-aine Dodo Juice Fabricadabra, 1000 ml

 
 

Nanotekninen kankaansuoja-aine, jota voidaan käyttää niin kangaspenkkien, että -kattojen suojaamiseen. Tekee pinnoista voimakkaasti vettä ja likaa hylkivät. Kesto jopa 12 kk.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

19,95

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Nanotekninen kankaansuoja-aine, jota voidaan käyttää niin kangaspenkkien, että -kattojen suojaamiseen. Tekee pinnoista voimakkaasti vettä ja likaa hylkivät. Kesto jopa 12 kk.

Dodo Juice Fabricadabra on nanotekninen kankaansuoja-aine, jota voidaan käyttää niin sisustan kangaspenkeille, että avoautojen kangaskatoille (Soft top). Fabricadabra muodostaa kankaan pinnalle näkymättömän kalvon, mikä tekee pinnoista näyttävästi vettä- ja likaahylkivät. Kalvo estää nesteiden, öljyn ja muun lian imeytymisen kankaan huokosiin. Esimerkiksi penkille kaatunut juoma on helppo pyyhkiä siitä pois ilman, että se imeytyy pintaan. Fabricadabra hokkus pokkus, melkein taianomaista!

Fabricadabra tuottaa parhaimman lopputuloksen, kun sitä käytetään tiheään kudotulle kankaalle. Mitä tiheämpää kangaspinta on, niin sitä paremmin aine pystyy sitoutumaan. Suojattava pinta joudutaan oikeasti "kyllästämään" useina kerroksina, eikä pelkkä sinne tänne sumuttelu riitä. Kerrostamisen tarve johtuu siitä, että suojattava pinta saattaa olla mikroskooppisen epätasainen, joten usealla kerroksella varmistetaan mahdollisimman hyvä suoja ja peittävyys. Maksimaalisen hylkivyyden saavuttamiseksi Fabricadabra on parasta levittää kuivalle, vasta pestylle pinnalle.

Pinnoitteen kesto riippuu monesta eri tekijästä, lähinnä kerrosten lukumäärästä sekä kulumisen alttiudesta. Mikäli suojatut pinnat ovat asianmukaisesti esikäsitelty ja suojattu usealla kerroksella, niin valmistaja lupailee kestoksi 3-12 kk (sisusta) ja 3-6 kk (kangaskatot).

Ominaisuudet

 • Tuote: Dodo Juice Fabricadabra
 • Käyttötarkoitus: Kangas- ja nahkaosien suojaaminen
 • Valmistajan ilmoittama kesto: 3-12 kk (Sisusta) / 3-6 kk (Katot)
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 1000 ml

Autoduden pikaopas

Pese käsiteltävät kangaspinnat huolellisesti ja anna pinnan kuivua täydellisesti. Mikäli kyseessä on täysin uusi sisusta, ei pesua tarvita. Suojaa ympäröivät pinnat, jottei ainetta pääse roiskumaan niille. Mikäli suojaukselle ei ole mahdollisuutta, pyyhi aine niiltä pois heti levityksen jälkeen puhtaalla mikrokuituliinalla.

Sumuta käsiteltäville pinnoille ohut, tasainen kerros ainetta suoraan pullosta. Parhaan sitoutumisen varmistamiseksi aineen voi levittää sumutuksen jälkeen esim. pienellä harjalla tai telalla. Anna pinnan jälleen kuivua täydellisesti ja toista prosessi. Anna pintojen kuivua vähintään 24 tuntia ennen auton käyttöönottoa tai altistamista kosteudelle.

Warning label information:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.