Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ LASIPINNOILLE

Jäänpoistaja Gyeon Q²M Defrost

Lasipinnoille tarkoitettu tehokas huurteen- ja jäänpoistoaine, joka sulattaa jääpeitteen kylmästäkin ajoneuvosta vain sekunneissa. Toimii aina -40°C saakka. Loistotuote Pohjolan hyiseen talveen!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.13,41
-10%14,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Lasipinnoille tarkoitettu tehokas huurteen- ja jäänpoistoaine, joka sulattaa jääpeitteen kylmästäkin ajoneuvosta vain sekunneissa. Toimii aina -40°C saakka. Loistotuote Pohjolan hyiseen talveen!

Poistaa jään ilman skrapaamista!
Nopea vaikutus, ei naarmuja!
Soveltuu sekä laseille että maalipinnalle!

Gyeon Q²M DeFrost on tehokas jäänpoistaja, joka sulattaa huurteen sekä jään nopeasti miltä tahansa lasipinnalta. DeFrostin avulla aikaa ei tarvitse käyttää lasien skrapaamiseen, vaan kylmänäkin seisova ajoneuvo saadaan lähtövalmiiksi hetkessä. Vaikka aine on lähtökohtaisesti suunniteltu lasipintojen sulatukseen, sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi maalipinnalle, jolloin jää saadaan poistettua pinnasta aiheuttamatta siihen naarmuja. DeFrost ei vaurioita myöskään esimerkiksi ikkunoiden ympärillä olevia muoviosia, eikä se heikennä pinnassa olevaa suojatuotetta, joten sitä voidaan huoletta käyttää käytännössä mille tahansa ajoneuvon ulkoiselle pinnalle. Aine toimii jopa -40°C pakkasessa, joten se on erinomainen tuote Pohjoismaiden hyytäviin olosuhteisiin. Aine toimitetaan käyttövalmiina seoksena, ja sitä on saatavilla joko 500 ml sumutinpullossa tai 4000 ml kanisterissa.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q²M DeFrost
 • Käyttötarkoitus: Jään sulatus lasipinnoilta
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä (500ml) / Muovikanisteri kierrekorkilla (4000 ml)
 • Pakkauskoko: 500 ml / 4000 ml
 • Käyttövalmis seos
 • Sulattaa jään lasista
 • Nopeavaikutteinen
 • Toimii aina -40°C saakka

Autoduden pikaopas

Poista irtolumi. Suihkuta DeFrostia huurteiselle tai jäätyneelle lasille tasaisesti n. 15 cm etäisyydeltä pinnasta. Anna vaikuttaa hetki, ja nauti lopputuloksesta!

Valmistajan vinkki: Säilytä aina yksi pullo DeFrostia autossa, jolloin voit poistaa jään ikkunoista myös loma-asunnolla vieraillessa, kauppareissun yhteydessä tai kyläillessäsi esimerkiksi läheistesi luona! Suihkuta aine pintaan, anna vaikuttaa n. 30 sekuntia ja pyyhkäise irtonainen jää pyyhkimillä pois näkökentästä.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)