Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Hajunpoistaja Gyeon Q²M OdorRemover Pad, 4 kpl

Tehokas hajunpoistotyyny, joka ei perinteisen ilmanraikastimen tavoin peitä pahaa hajua alleen, vaan kapseloi hajun aiheuttajan ja tuhoaa sen jättäen raikkaan lopputuloksen pitkäksi aikaa. Yksi pakkaus sisältää 4 kpl hajunpoistajia.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
19,71
-10%21,90
Tuotenumero: HS18394

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Tehokas hajunpoistotyyny, joka ei perinteisen ilmanraikastimen tavoin peitä pahaa hajua alleen, vaan kapseloi hajun aiheuttajan ja tuhoaa sen jättäen raikkaan lopputuloksen pitkäksi aikaa. Yksi pakkaus sisältää 4 kpl hajunpoistajia.

Poistaa pahojen hajujen aiheuttajat!
Ympäristöystävällinen toimintaperiaate!
Pitkäaikinen vaikutus!

Gyeon Q²M OdorRemover Pad on tehokas hajunpoistaja, joka ei vain peitä pahaa hajua alleen, vaan poistaa hajun aiheuttajan ja jättää jälkeensä pitkävaikutteisen ja raikkaan lopputuloksen. OdorRemover Pad hyödyntää sumutettavassakin OdorRemoverissa käytettyjä aktiivisia hiukkasia, jotka kapseloivat ja elminoivat hajujen aiheuttajat, jolloin paha haju ei palaa muutaman päivän jälkeen takaisin, kuten tavallisia ilmanraikastimia käytettäessä, vaan poistuu pysyvästi. OdorRemoverin vesipohjainen koostumus ei sisällä lainkaan ihmisille, lemmikeille tai ympäristölle haitallisia ainesosia, joten se on täydellinen ratkaisu niin ajoneuvon sisustan kuin kodin tai työpaikankin pintojen puhdistukseen. OdorRemover Padeja voidaan käyttää kaikille sisätilojen pinnoille, yksi pakkaus sisältää neljä hajunsyöjää.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q²M OdorRemover Pad
 • Käyttötarkoitus: Hajunpoisto sisustan pinnoilta 
 • Pakkaus: 4 kpl / pkt
 • Poistaa pahojen hajujen aiheuttajat pinnoista
 • Sopii kaikille sisustan materiaaleille

Autoduden pikaopas

Puhdista käsiteltävä pinta kyseiselle materiaalille tarkoitetulla puhdistusaineella.

Aseta hajunpoistajatyyny kohtaan, jossa haju on kaikista epämiellyttävin ja anna vaikuttaa niin kauan, kunnes haju on poistunut.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)