Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Värillinen nahkabalsami Furniture Clinic Re-Colouring Balm, 250 ml

USEITA ERI SÄVYJÄ!! Kuluneiden ja halkeilleiden nahkaosien alkuperäisen värin palauttamiseen, sekä naarmujen ja halkeamien värjäämiseen.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.25,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.1
366 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Ei toiminut 😕
  fi
  M M 27.5.2024
  Autodude: Hei! Pahoittelut että tuote ei ole vastannut odot...
 2. Erinomainen tulos, suosittelen!
  fi
  Ülle N 16.4.2024
 3. Hoiti hyvin asiansa, eli peitti mustasta nahkasohvasta haaleana näkyvät naarmut sekä tasasi väritystä ja yleisilmettä. Vaati aika monta kertaa hankaus...
  fi
  Nikkonen N 23.1.2024
 4. Helppokäyttöinen nahkabalsami. Pienet "halkeamat" eivät hävinneet näkymättömiin. Odotin hieman parempaa lopputulosta.
  fi
  Mykrä J 3.1.2024
 5. Yllättävän positiivinen kokemus, imeytyi nopeasti ja väristä tuli tasainen. Todella uudisti nuhjuiset nahkatuolit. Jatkoon menee. Ainoa pieni miinus e...
  fi
  J H 21.9.2023
 6. Tuote peitti naarmut, muttei kulumaa.
  fi
  Häkkinen H 12.9.2023
 7. Ei peitä tai täytä naarmuja mutta syvensi väriä ja paransi yleisilmettä.
  fi
  R I 12.9.2023
 8. Erinomainen tuote! Vanhat ajan haalistamat ja kissan kynsistä naarmuja saaneista nahkasovista tuli uskomattoman hienot ja 2,5 dl riitti mainiosti sohv...
  fi
  Sunna T 11.9.2023
 9. Valkaisi kellastuneen nahan suht koht uuden veroiseksi. Menee jatkotilaukseen.
  fi
  L S 5.9.2023
 10. Erinomainen, tällä saatiin vanha kulunut nahkanen tv-tuoli pelastettua ja uudestaan käyttöön
  fi
  Hovila J 14.8.2023
Usein kysytyt kysymykset
27.8.2020 Elina H,  Moikka. Käykä tämä aine nahkasohvalle ja onko koko sohva käsiteltävä vai riittääkö vain naarmut? Miten tiedän valitsenko tummanharmaan vai vaalean? Elina
Hei, mikäli sohva on aitoa nahkaa, ja se pystyy aineen imemään, eli vesipisara siihen imeytyy, niin silloin pitäisi käydä. Kannattaa toki ensin testata pienelle, huomaamattomalle alueelle ettei mitään odottamatonta satu. Luultavasti koko sohva tulee käsitellä, ettei sävyeroja synny, mutta toki ensin voi yrittää käsitellä pelkät naarmut. Tuotesivulta löytyy kuvat eri väreistä, eli kannattaa verrata niitä sohvan väriin ja ottaa mahdollisimman lähelle oikea sävy.
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

USEITA ERI SÄVYJÄ!! Kuluneiden ja halkeilleiden nahkaosien alkuperäisen värin palauttamiseen, sekä naarmujen ja halkeamien värjäämiseen.

FurnitureClinicin Leather Re-Colouring Balm on tarkoitettu kuluneelle ja halkeilleelle sekä auringon vaalentamalle nahalle. Se sekä uudistaa nahan väriä, että värjää naarmut ja halkeamat. Tuote imeytyy nahkaan täysin, joten se ei sotke vaatteita. Soveltuu kaikille pintavärjätyille nahkatyypeille, poislukien mokka- ja nupukkinahan.

Soveltuu ainoastaan ns. aidolle nahalle. Ei sovellu keinonahalle tai pinnoitetulle nahalle. Tuote toimii ainoastaan, jos se pystyy imeytymään nahkaan. Tämän voi helposti varmistaa esim. laittamalla tippa vettä penkille. Mikäli vesi imeytyy pintaan, pystyy myös aine imeytymään. Tällä aineella voit palauttaa nahan alkuperäistä väriä mutta et voi muuttaa väriä kokonaan toiseksi.

Värivaihtoehdot

Ominaisuudet

 • Tuote: Nahanvärjäysaine Furnitureclinic Leather Re-Colouring Balm
 • Käyttötarkoitus: Nahkaosien alkuperäisen värin palauttamiseen, sekä naarmujen ja halkeamien värjäämiseen
 • Pakkaus: Muovipurkki kierrekannella
 • Pakkauskoko: 250 ml
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Puhdista pinnat huolellisesti FurnitureClinicin Leather Ultralla ennen käsittelyä. Leather ultra sekä puhdistaa pinnan, että avaa nahan huokosia, jolloin Balm pystyy imeytymään paremmin. Testaa ensin pienelle, huomaamattomalle alueelle, jottei mitään odottamatonta tapahdu ja varmista, että aine pääsee imeytymään pintaan. Levitä Balmia pintaan pyörivällä liikkeellä pienelle alueelle ja anna sen imeytyä pintaan hetki. Tämän jälkeen kiillota alua puhtaalla kankaalla poistaaksesi imeytymättömän aineen. Varmista, ettei pinnalle jää jäämiä aineesta. Suojaa pinta lopuksi sopivalla suoja-aineella.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)