Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Detailing-työkalu CAR5 Carpet Striper

Superkätevä detailing-työkalu, jonka avulla ajoneuvon kangasmattoihin ja -verhoiluun voidaan tehdä tyylikkäitä raitoja tai kuvioita. Soveltuu myös lemmikkien karvojen poistoon matoista, valmistettu helppohoitoisesta silikonista.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
6,71
-15%7,90
Tuotenumero: HS18089

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Superkätevä detailing-työkalu, jonka avulla ajoneuvon kangasmattoihin ja -verhoiluun voidaan tehdä tyylikkäitä raitoja tai kuvioita. Soveltuu myös lemmikkien karvojen poistoon matoista, valmistettu helppohoitoisesta silikonista.

CAR5 Carpet Striper on jokaisen hifistelijän autonhoitopakkiin kuuluva luottotuote, jonka avulla kangasmattoihin ja -verhoiluun voidaan tehdä suoria ja symmetrisiä raitoja tai tyylikkäitä ja uniikkeja kuviointeja. Carpet Striper on loistava työkalu esimerkiksi fiksareille ja detailereille, jotka haluavat antaa asiakkaidensa autoille viimeistellyn ja ainutlaatuisen ilmeen ennen palautusta, mutta yhtä hyvin se soveltuu myös jokaisen omasta autostaan huolehtivan autonhoitovarusteisiin. Tämän kätevän ja helppokäyttöisen detailing-työkalun avulla käytännössä minkä tahansa kangaspinnan ilme saadaan muutettua kertaheitolla, ja ajonevoon saadaan todella vähällä työllä katseet kääntäviä yksityiskohtia. Silikonista valmistettu Carpet Striper soveltuu myös lemmikkien karvojen poistoon esimerkiksi matoista, ja helppohoitoisen materiaalinsa ansiosta se on vaivaton pestä esimerkiksi vesihanan alla aina käytön jälkeen.

Ominaisuudet

 • Tuote: CAR5 Carpet Striper
 • Käyttötarkoitus: Sisustan verhoilun kuviointi
 • Materiaali: Silikoni
 • Soveltuu kangapinnan raidoitukseen ja kuviointiin
 • Poistaa lemmikkien karvoja kankaasta

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)