Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

GYEON Q² KIT - BASIC

✅ SETTIHINTA!
 
 

Auton ulkopinnat kerralla kuntoon: kauden kuumin vaha ja lasipinnoite yhdessä setissä. Tässä on oikeasti HYVÄÄ HALVALLA!!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
48,90
-35%74,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Auton ulkopinnat kerralla kuntoon: kauden kuumin vaha ja lasipinnoite yhdessä setissä. Tässä on oikeasti HYVÄÄ HALVALLA!!

 - RAJOITETTU ERÄ - 

HUIPPUHYVÄÄ HALVALLA

Duden yhdet suosituimmista suoja-aineista samassa paketissa huokeaan settihintaan. Tällä paketilla saat sekä ajoneuvosi maalipinnan kiiltämään että lasipinnat hylkimään tyylikkäästi vettä. Tästä edullinen paketti vaikkapa varastoon ensi kevään autonpuunauskelejä odottelemaan? Toki jos pesupaikat ja kelit antavat myöten, onnistuu tuotteiden käyttö näin talvellakin! Vahalle valmistaja lupailee 3-6 kuukauden kestoa vuodenajasta riippuen, ja lasipinnoitekin kestää parhaimmillaan tuon puolisen vuotta.

Toimitussisältö

Mihin mitäkin käytetään?

Gyeon Q² Wax on yksi markkinoiden parhaimmista autonhoitotkemikaaleja valmistavan, ja suureen suosioon nousseen yrityksen ensimmäinen autovaha. Fluoripohjaisena vahana Q² Wax tarjoaa upean vedenhelmeilyn, maukkaan kiillon sekä mahtavan vedenhylkivyyden ennennäkemättömästä helppokäyttöisyydestä tinkimättä! Q² Wax sopii sellaisenaan kaikille väreille, mutta myös kestopinnotteiden päälle käytettäväksi. Täyttää niin innostuneen harrastelijan kuin ammattilaisen tarpeet. Valmistajan lupaama kesto tuotteelle on talvisin n. 3 kuukautta ja muina vuodenaikoina 4-6 kuukautta. Pakkaus sisältää vahan lisäksi levittimen sekä kiillotusliinan.

Gyeon Q² QuickView on erittäin helppo- ja nopeakäyttöinen, pitkäikäisen suojan tarjoava lasipinnoite. QuickView muodostaa huomaamattoman, kirkkaan ja erittäin liukkaan kalvon lasipinnoille, joka hylkii äärimmäisen tehokkaasti vettä ja likaa. Se lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta huonoissa keliolosuhteissa ajettaessa sekä vähentää tuulilasinpyyhkijöiden käyttöä maantienopuksissa, sillä vesi poistuu kuin itsestään tuulilasilta yli 70 km/h nopeudessa. Pullon muotoilu mahdollistaa erinomaisen otteen ja siinä kiinteästi oleva huopalevitin tekee levittämisestä ja työstöstä miellyttävää ja erittäin helppoa! Valmistajan ilmoittama kesto n. 6 kuukautta.

Autoduden Pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H332
fi: Haitallista hengitettynä.
sv: Skadligt vid inandning.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H336
fi: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
sv: Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.