Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autovaha Soft99 Hanneri Wax, 280 g

Erittäin pehmeä, kevyesti hiovia ainesosia sisältävä autovaha. Poistaa kevyttä hapettumaa ja hankaumia, tarjoten samalla erinomaisen kiillon ja suojan. Täydellinen valinta sellaiselle, jonka tallissa komeilee vanha akryylimaalattu klassikko!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.17,95

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Erittäin pehmeä, kevyesti hiovia ainesosia sisältävä autovaha. Poistaa kevyttä hapettumaa ja hankaumia, tarjoten samalla erinomaisen kiillon ja suojan. Täydellinen valinta sellaiselle, jonka tallissa komeilee vanha akryylimaalattu klassikko!

Soft99 Hanneri Wax on yli 50 vuotta markkinoilla ollut, esipehmennetty autovaha, joka sisältää kevyesti hiovia sekä puhdistavia ainesosia. Hanneri Wax on siis todellinen klassikko ja se on alunperin tehtykin akryylimaalattuja klassikkoautoja varten. Vahan sisältämät kevyesti hiovat ja puhdistavat ainesosat poistavat vähäiset hapettumat, hankaumat sekä pinttyneimmät tahrat, saaden vanhan maalipinnan uuteen uskoon! Erittäin helppotöinen Soft99 Hanneri Wax tarjoaa samalla erinomaisen kiillon, vettähylkivää efektiä unohtamatta. Soveltuu kaikille väreille pl. mustalle. Täydellinen valinta sellaiselle, jonka tallissa komeilee vanha akryylimaalattu klassikko!

Toimitussisällöt

Ominaisuudet

 • Tuote: Soft99 Hanneri Wax
 • Käyttötarkoitus: Maalipinnan suojaaminen
 • Pakkaus: Peltipurkki painokannella, levitin sisältyy
 • Pakkauskoko: 280 g
 • Muuta: Sopii kaikille väreille pl. mustalle
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Pese ja kuivaa auto _huolellisesti_ ennen käsittelyä. Annostele pieni määrä vahaa mukana tulevalle levittimelle, ja levitä vahaa mahdollisimman ohut ja tasainen kerros käsiteltävään alueeseen. Työskentele paneeli kerrallaan! Lisää painetta hankaumien, hapettumien ja tahrojen kohdalla niiden poistamiseksi. Anna vahan asettua 5-15 minuutin ajan, seuraten pintaa kuivumisen varalta. Lopuksi kiillota pinta puhtaalla ja kuivalla kiillotusliinalla. Älä anna vahan jämähtää pintaan. Älä vahaa suorassa auringonpaisteessa.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.