Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autovaha Chemical Guys Project WAC314, 227 ml

Onko se vaha? Onko se pinnoite? Ei. Se on autovahataivaan kirkkain tähti! Yhdistelmävaha maailman parhaista raaka-aineista! Kun vain paras kelpaa.

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
2 989,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Onko se vaha? Onko se pinnoite? Ei. Se on autovahataivaan kirkkain tähti! Yhdistelmävaha maailman parhaista raaka-aineista! Kun vain paras kelpaa.

KOLMEN TONNIN AUTOVAHA

Duden kommentti: "ÄLÄ OSTA!!... Testiemme mukaan tämä autovaha ei ole poskettomasta hinnastaan huolimatta silmin nähden kummempi kuin parhaat 50 euron hintaluokassa olevat autovahat, kuten Soft99 Fusso, KC Endurance jne..."

Onko se vaha? Onko se pinnoite? Ei. Kyseessä on autovahataivaan kirkkain tähti! Chemical Guys WAC314 on yhdistelmä maailman parhaita raaka-aineita. Sen raaka-aineeksi on noukittu vain ensiluokkaisia lehtiä valkeasta carnaubapalmusta, mikä antaa maalipinnalle ultimaattisen syvän ja puhtaan kiillon. Valkean carnauban yhdistäminen timanttiseen Carbon Flex -teknologiaan tekevät lopputuloksesta hyväkuntoisilla maalipinnoilla silmiä hivelevän. Sulassa sovussa toimivat luontaiset kasviuutteet, valkea carnauba ja Carbon Flex-pinnoite saavat pinnan hehkumaan ennennäkemättömästi niin tummissa- kuin vaaleissakin sävyissä <3

=> Katso tästä kaikki Autoduden autovahat

Carbon Flex pinnoitteen lisääminen infuusiolla luonnonvahan sekaan mahdollistaa pinnan elämisen olosuhteiden mukaan. Pinnoite elää lämpötilaerojen mukana, ja tukkii itsestään pinnoitteeseen tulleita pyörrenaarmuja. Pinnoittavan ainesosan lisääminen tähän mysteerireseptiin mahdollistaa pitkäaikaisen suojan joka vain kestää ja kestää. Valmistaja lupaakin tämän vahan kestoksi jopa täyden kalentarivuoden.

Tämä vaha toimitetaan tietysti niin ikään premium-luokan pakkauksessa, joka on uniikki alumiininen kotelo, jonka kansi on varmistettu tuplatiivistein. Näin varmistetaan vahan täydellinen kosteustasapaino ja optimaalinen säilyvyys. Kotelon pinta on tietenkin kulta-anodisoitu. Tämä antaa viimeistään vinkin siihen mistä on kyse, siis autovahojen tähdestä. Jos jokin, niin Chemical Guys WAC314 on sinetti, joka kruunaa minkä tahansa menopelin näyttelykuntoon!!!!!

Ominaisuudet

 • Tuote: Autovaha Chemical Guys WA314
 • Käyttötarkoitus: Auton maalipinnan suojaamiseen
 • Yhdistelmä valkeaa carnaubaa ja Carbon Flex-pinnoitetta
 • Pakkaus: CNC koneistettu alumiininen kotelo, kulta-anodisoitu pinta
 • Mukana toimitetaan avain purkin avaamiseen
 • Jopa 12 kk kesto
 • Tuoksu: Vanilja

Autoduden pikaopas

Pese ja kuivaa auto huolellisesti ennen vahausta. Annostele vahaa puhtaalle vahanlevittimelle ja levitä pinnalle pienehkö alue kerrallaan. Lineaarisella - ei-pyörivällä levitysliikkeellä voit varmistaa, ettei silmiinpistäviä, pyörteenomaisia naarmuja synny. Anna vaikuttaa parikymmentä minuuttia ja kiillota erillisellä, puhtaalla liinalla. Älä anna vahan jämähtää pintaan. Älä vahaa suorassa auringonpaisteessa.

Säilytä viileässä, valolta suojattuna.

=> Katso tästä kaikki Autoduden autovahat

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.