Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autoshampoo Korrek EKO Painepesu, 3000 ml

Ympäristoystävällinen ja matalavaahtoinen painepesurilla levitettävä autoshampoo. Soveltuu myös muiden vesipesua kestävien pintojen pesuun.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

9,15
-8%9,95

Saatavuus ei tiedossa

 

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Ympäristoystävällinen ja matalavaahtoinen painepesurilla levitettävä autoshampoo. Soveltuu myös muiden vesipesua kestävien pintojen pesuun.

Korrek EKO Painepesu on ympäristöystävällinen ja matalavaahtoinen autoshampoo. EKO Painepesu on tarkoitettu painepesureihin, joissa on pesuaineen levitysominaisuus. Tuote soveltuu myös muiden vesipesua kestävien pintojen pesuun. 3 litrasta saadaan jopa 60 litraa valmista pesuainetta.

Joutsenmerkitty tuote, mkä sisältää ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavia aineita. Joutsenmerkityn tuotteen tulee olla vähintään yhtä tehokas kuin vastaavan ympäristömerkittömän tuotteen.

Ominaisuudet

 • Tuote: Autoshampoo Korrek EKO Painepesu
 • Käyttötarkoitus: Auton pesu esipesun jälkeen
 • Laimennussuhde: Maksimissaan 20% liuos
 • Pakkaus: Muovikanisteri kierrekorkilla
 • Pakkauskoko: 3000 ml
 • Joutsenmerkitty

Autoduden pikaopas

Esipese auto huolellisesti. Noudata käyttämäsi painepesurin ohjeita pesuaineen annostelussa pesurin kautta. Laimennussuhde saa olla maksimissaan 20%. Levitä pesuaine painepesurilla pestävälle pinnalle ja anna vaikuttaa muutama minuutti. ÄLÄ anna pesuaineen kuivua pintaan. Pese auto pesukintaalla ylhäältä alaspäin (puhtaammasta likaisempaan) pieni osio kerrallaan pitkittäisin vedoin. Huuhtele pesuväline usein pesun aikana, jottei irronnut lika naarmuta maalipintaa. Huuhtele auto huolellisesti runsaalla vedellä ja kuivaa se.


Varoitusetiketin tietoja

Huomiosana: Vaara

Vaaralausekkeet:

 • Vaurioittaa vakavasti silmiä.

Turvalausekkeet:

 • Säilytä lasten ulottumattomissa
 • JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.
 • Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.
Varoitusetiketin tietoja:
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.