Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅HUIPPUTEHOKAS

Autonkuivauspuhallin Tokya AD-42 TwinPower

Erittäin tehokas ja laadukas kuivauspuhallin, jonka 2400W tuplamoottorin tuottamalle puhallusteholle suuremmatkaan vesimassat eivät tuota vastusta. Käyttöä mukavoittaa 8 m letku, 2 erilaista suulaketta ja portaattomasti säädettävä puhallusteho. SUOSITTELEMME ISOSTI!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
209,90
-25%279,90
Tuotenumero: HS15521

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.6
16 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Superbra, motsvarar förväntningarna med råge! 👍
  sv
  V B 6.5.2024
 2. Super biltørree 👍
  da
  Løjtved S 22.2.2024
 3. Knall bra
  no
  Børø K 4.12.2023
 4. Veldig fornøyd kraftig sak kan anbefales Mvh.Rune
  no
  Barsgård R 10.9.2023
 5. Slangen blir varmare än luften ut.. Tvärtom hade varit ändå bättre..
  se
  Andersson H 9.8.2023
 6. Bra blås men hade önskat lite mer värme, så hade den varit bra på att torka säten efter klädseltvätt.
  se
  Larsson S 24.7.2023
 7. Meget god service ,rask levering
  no
  Al-sarraj M 17.7.2023
 8. Nja denna är mycket högljudd och lite otymplig. har använt "hundfön" tidigare men dessa maskiner har endast 3 meter slang så att just slangen var läng...
  se
  Hultström P 24.6.2023
 9. Bra tryck och imponerad över slangen. Slangen är flexibel och stretchar ut sig när maskinen är igång och sedan krymper tillbaka den ursprungliga och k...
  se
  M G 6.5.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin tehokas ja laadukas kuivauspuhallin, jonka 2400W tuplamoottorin tuottamalle puhallusteholle suuremmatkaan vesimassat eivät tuota vastusta. Käyttöä mukavoittaa 8 m letku, 2 erilaista suulaketta ja portaattomasti säädettävä puhallusteho. SUOSITTELEMME ISOSTI!

Tokya AD-42 TwinPower on yksi markkinoiden tehokkaimmista autonkuivauspuhaltimista, jonka 2400W tuplamoottorin tuottama puhallusteho antaa ajoneuvon pinnoilla pesun jälkeen kimmeltäville vesimassoille lähtöpassit vikkelästi. Pienemmistä puhaltimista poiketen kone ei tarvitse erillistä puhallusilman lämmitystä, vaan ilma lämpeää huipputehokkaiden moottoreiden tuottaman lämmön ansiosta. Puhallin mahdollistaa laajojen ja tasaisten pinta-alojen nopean kuivaamisen lisäksi myös tavallisen kuivausliinan tavoittamattomissa olevien kolojen, esim. säleikköjen, vanteiden, ritilöiden, ovien tiivisteiden ja moottoritilan sopukoiden kuivaamisen. Näin auton pesemistä tarvitse jäätymisen pelossa arastella edes kovimmilla pakkasilla. AD-42 on varustettu käytännöllisellä vaahtomuovisuodattimella, jonka läpi kulkeva ilma on itse asiassa turvallisin tapa kuivata auton maalipinta, sillä mekaanisen kosketuksen puuttuessa pesunaarmuja ei pääse syntymään.

AD-42:n joustava, 8 metriä pitkä letku sekä 5 metriä pitkä virtajohto takaavat, että puhallinta ei kuivauksen aikana tarvitse juurikaan siirrellä, mutta tarpeen tullen se kulkeutuu ajoneuvon puolelta toiselle juuri sinulle sopivalla tavalla - Joko rungon alla tasaisesti pyörivien renkaiden avulla tai jämäkkää kantokahvaa käyttämällä. Kun puhallin on asetettu sopivaan paikkaan, sen renkaat voidaan lukita paikoilleen. Puhallustehoa voidaan säätää portaattomasti laitteen päällä olevan kytkimen avulla. Tämä puhallin kuittaa niin harrastajien kuin ammattilaistenkin tarpeet, olipa kyseessä minkälainen urakka tahansa!

Mukana toimitetaan sekä kapea että leveä suutin, joiden avulla erilaiset pinnat saadaan kuivattua mahdollisimman tehokkaasti. Leveä suutin toimii paremmin suurilla ja tasaisilla pinnoilla, ja kapea hoitaa tarkkuutta vaativat alueet. Suuttimet ovat silikonilla pinnoitettua kumia, joten vahingossa maalipintaan osuessaan ne eivät aiheuta ikäviä jälkiä. Kahden vuoden (24 kk) valmistus- ja materiaalivirhe-takuu!

Duden kommentti: "Tokya AD-42 TwinPower on yksi markkinoiden tehokkaimmista autonkuivauspuhaltimista, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti sekä harrastelijoille että ammattimaiseen käyttöön. AD-42 takaa tarkan ja pisarattoman kuivaustuloksen joka paikasta, eikä sen taika suinkaan rajoitu suurien pintojen kuivaamiseen, vaan pisarat saadaan poistettua myös pienistä koloista ja raoista, sekä vaikeasti tavoitettavista osista kädenkäänteessä. Käyttömukavuuden kruunaa 8 metrinen letku, pitkä virtajohto, vaihdettavat suulakkeet ja helppo liikuteltavuus. Puhaltimella suoritettava kuivaus on auton maalipinnan kannalta kaikkein turvallisin vaihtoehto, sillä kuivattavaan pintaan ei tarvitse mekaanisesti koskea."

Toimitussisältö

 • Tokya AD-42 TwinPower
 • Leveä kumisuutin
 • Kapea kumisuutin
 • Joustava letku neopreenikahvalla, 8 m
 • Käyttöohjeet

Ominaisuudet

 • Merkki ja malli: Tokya AD-42 TwinPower
 • Käyttötarkoitus: Auton kuivaus ilman mekaanista kosketusta
 • Käyttöjännite: 220-240 VAC
 • Moottorin käyttöteho: 2 x 1200 W
 • Virrankulutus: 2400 W
 • Max. ilman lämpötila: 62°C
 • Max. melutaso: 78 db
 • Virtajohdon pituus: 500 cm
 • Letkun pituus: 800 cm
 • Mitat: 53 x 34 x 38 cm
 • Paino: 10 kg
 • Takuu: 24 kk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)