Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ HUIKEA KOKO-TEHOSUHDE!

Autonkuivauspuhallin Tokya AD-28

Erittäin tehokas ja helposti siirreltävä autonkuivauspuhallin helppoon ja nopeaan kuivaukseen! 2800 W moottori mahdollistaa lähes 9 m/s virtausnopeuden, käyttöä helpottaa 5 m pitkä letku. Loistava hinta-laatusuhde, suosittelemme!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
169,90
-15%199,90
Tuotenumero: HS10517

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.6
74 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Teho on vaativalle harrastelijalle riittävä. Imurin keveys ja itsestään kasaan menevä/avautuva letku tekee liikuttelusta miellyttävää. Hintansa väärti...
  fi
  K P 26.4.2024
 2. Ei kyllä ollut hyvää
  fi
  Kuqi R 29.7.2022
 3. Aivan loistava laite auton kuivaukseen. Teho oli aivan älytön kokoonsa nähden, ei voi muuta kun suositella. Ei tarvitse murehtia enään pisaran jäljist...
  fi
  Salmela V 1.7.2022
 4. erinomainen ja tehokas laite
  fi
  Viitala P 23.5.2022
 5. Hadde forventet noe mer effekt.
  no
  Bekkensten T 28.6.2024
 6. Går snabbare med king Arthur microfiber duk. högt ljud ifrån den. inte värd pengarna
  sv
  Gharib E 9.6.2024
 7. Mycket nöjd och trodde den inte var så här bra. Perfekt till MC och bilen.
  sv
  Fredriksson S 7.6.2024
 8. Fungerer godt.
  no
  Helgeland N 4.6.2024
 9. Denne var faktisk helt super og god kvalitet for prisen😊trenger ikke og tørk for hånd lengre nå😊
  no
  Holgersen S 28.5.2024
 10. Super god til MC
  da
  Ahrnkiel K 24.5.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin tehokas ja helposti siirreltävä autonkuivauspuhallin helppoon ja nopeaan kuivaukseen! 2800 W moottori mahdollistaa lähes 9 m/s virtausnopeuden, käyttöä helpottaa 5 m pitkä letku. Loistava hinta-laatusuhde, suosittelemme!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Duden kommentti: "Tokya AD-28 on järkihintainen autonkuivauspuhallin, joka soveltuu erinomaisesti niin harrastekäyttöön kuin ammattimaiseen tekemiseen. Tällä puhaltimella kuivaa nopeasti koko auton hankalimpia koloja myöten, ja sen tehoa voidaan portaattomasti säätää kuivauskohteen mukaan. Lisäksi voidaan valita puhalletaanko lämmintä vaiko viileää ilmaa. Käyttöä mukavoittaa jopa 5 metriä pitkä letku! Puhaltimella suoritettava kuivaus on auton maalipinnan kannalta kaikkein turvallisin vaihtoehto, sillä kuivattavaan pintaan ei tarvitse mekaanisesti koskea."

Tokya AD-28 on erittäin tehokas, helposti siirreltävä autonkuivauspuhallin, jolla voidaan puhaltaa sekä lämmintä että viileää suodatettua ja kuivaa ilmaa. Kompaktista koostaan huolimatta AD-28 on varustettu tehokkaalla 2200 W moottorilla. Näin varmistetaan tehokas kuivaaminen paikasta kuin paikasta. AD-28 tekee äärimmäisen helppoa myös kaikkien vaikeimpien paikkojen, kuten esim. säleikköjen, vanteiden, ritilöiden ja moottoritilan kuivaamisesta, joihin perinteisellä kuivausliinalla voi olla vaikea päästä. Puhaltimella suoritettava kuivaus on auton maalipinnan kannalta kaikkein turvallisin vaihtoehto ja se ehkäisee tehokkaasti pesunaarmujen syntymistä, sillä kuivattavaan pintaan ei tarvitse mekaanisesti koskea. Tokya AD-28 soveltuu niin harrastekäyttöön kuin ammattimaiseen tekemiseen!

AD-28:n jämäkkä olemus huokuu laatua ja luotettavuutta. Jopa viiden metrin pituinen joustava letku ei ahdista ja mittaa riittää auton ympärillä operoimiseen ilman, että puhallinta tarvitsee jatkuvasti siirrellä. Ja jos tarvitsee, niin AD-28 rullaa hienosti neljän pyöränsä päällä, eikä kantaminenkaan ole mahdottomuus puhaltimen keveyden ja kantokahvan ansiosta. Pyörät rullaavat hyvin niin tasaisella pinnalla kuin esim. asfaltillakin, ja lisäksi ne ovat lukittavissa. Tehoa voidaan säätää portaattomasti laitteen päällä olevan kytkimen kautta.

Puhaltimen mukana toimitetaan sekä leveä että kapea suutin, joista voidaan valita kuivauskohteen mukaan sopivin. Leveä suutin toimii paremmin suurilla ja tasaisilla pinnoilla, ja kapea hoitaa tarkkuutta vaativat alueet. Suuttimet ovat pehmeää kumia, ja vahingossa maalipintaan osuessaan ne eivät aiheuta ikäviä jälkiä. Kolmen vuoden (36 kk) valmistus- ja materiaalivirhe takuu!

Toimitussisältö

 • Tokya AD-28
 • Leveä kumisuutin
 • Kapea kumisuutin
 • Joustava letku neopreenikahvalla, 5 m

Ominaisuudet

 • Merkki ja malli: Tokya AD-28
 • Käyttötarkoitus: Auton kuivaus ilman mekaanista kosketusta
 • Käyttöjännite: 230 V
 • Moottorin teoreettinen teho: 5.5 hp
 • Moottorin käyttöteho: 2200 W
 • Lämmityksen teho: 600 W
 • Virran kulutus: 2800 W
 • Ilm. Maks. ilmamäärä: 7 m³/min
 • Maks. ilman lämpötila: 56 °C
 • Maks. melutaso: 74 dB
 • Virtajohdon pituus: 500 cm
 • Letkun pituus: 500 cm
 • Mitat: 33 x 33 x 20 cm
 • Paino: 3900 g
 • Takuu: 24 kk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)