Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ SUPERKÄTEVÄ

Autonkuivauspuhallin Tokya AD-12

Pienikokoinen ja kevytrakenteinen kuivauspuhallin, joka koostaan huolimatta poistaa veden tehokkaasti niin suurilta pinnoilta kuin pienistä raoista ja koloistakin. 1200W moottori, 6 m virtajohto, 2 erilaista suulaketta ja helppokäyttöinen kytkin takaavat käyttömukavuuden!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
89,91
-10%99,90
Tuotenumero: HS15901

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.4
31 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Hyvin kuivuu listojen välit ja muut kolot. Meteli on melkonen, mut eipä kai se teho hiljaa tule.
  fi
  Jokimies S 2.7.2024
 2. Potkua ainakin on laitteessa. Hyvin lähtee vedet
  fi
  Liimatainen H 28.5.2024
 3. Ensi kokemuksella helppokäyttöinen ja tehokas puhallin.
  fi
  Ahola J 17.4.2024
 4. Kerran olen auton kuivannut pesun jälkeen niin hyvin vesi lähtee ja saapahan kaikista rakosista vedet pois niin eivät sotke auton kylkeä kun lähtee aj...
  fi
  Karhunen J 11.2.2024
 5. Hyvä vehje 👍
  fi
  Toivio M 29.1.2024
 6. On hyvä laite, yllättävän tehokas.
  fi
  Koivunen A 6.12.2023
 7. Huikee tuote. Lähtee pölyt niin konehuoneesta kuin vedet ovien välistä sellaisistakin paikoista, johon ei rätillä pääse.
  fi
  Löser O 7.6.2023
 8. Tehoja riittää ja auto tulee kuivaksi. Melko kovaääninen, mutta samapa tuo, koska laite tekee sen minkä lupaa.
  fi
  R M 6.6.2023
 9. Kyllä menee kauan auton kuivaamisessa tällä.
  fi
  Markkanen M 12.5.2023
 10. Kunne vært litt kraftigere, men bra valuta for pengene
  no
  Opland O 15.7.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Pienikokoinen ja kevytrakenteinen kuivauspuhallin, joka koostaan huolimatta poistaa veden tehokkaasti niin suurilta pinnoilta kuin pienistä raoista ja koloistakin. 1200W moottori, 6 m virtajohto, 2 erilaista suulaketta ja helppokäyttöinen kytkin takaavat käyttömukavuuden!

Tokya AD-12 on kompakti ja tehokas autonkuivauspuhallin, jonka 1200W moottorin tuottama puhallusteho kuivaa niin ajoneuvon suuret pinnat (katon, konepellin, ovet jne.) kuin pienet kolot ja raotkin, joihin ei esim. perinteisellä kuivausliinalla päästä. Varsinkin ennen vahausta, pinnoitusta, kiillotusta, teippausta tai maalausta on tärkeää saada kaikki tiivisteiden raot ym. kolot kuiviksi, jottei maalipinalle valuva vesi pahimmillaan pilaa lopputulosta. Kompaktin rakenteensa vuoksi AD-12 soveltuu loistavasti kotikäyttöönki, jossa sillä voidaan kuivata puutarhakalusteet, matot ja tekstiilipinnat. Kädessä pidettävä, 6 metrin virtajohdolla varustettu AD-12 on ketterä ja helppokäyttöinen, joten sitä voidaan vaivattomasti liikutella esim. autonpesun yhteydessä paikasta toiseen. Monista muista pienistä puhaltimista poiketen se ei tarvitse erillistä puhallusilman lämmitystä, vaan ilma lämpeää tehokkaan moottorin tuottaman lämmön ansiosta. Sinun ei siis itse tarvitse säädellä ilman lämpötilaa, vaan voit keskittyä olennaiseen - peilikiiltävän ja pisarattoman pesutuloksen viimeistelyyn! Puhaltimen mukana toimitettavat kaksi erilaista suulaketta varmistavat, että niin suorat pinnat kuin kapeat raotkin saadaan vaivatta kuivaksi.

AD-12:n mukana toimitetaan sekä kapea että leveä suutin, joiden avulla erilaiset pinnat saadaan kuivattua mahdollisimman tehokkaasti. Leveä suutin toimii paremmin suurilla ja tasaisilla pinnoilla, ja kapea hoitaa tarkkuutta vaativat alueet. Suuttimet ovat silikonilla pinnoitettua kumia, joten vahingossa maalipintaan osuessaan ne eivät aiheuta ikäviä jälkiä. Puhaltimella suoritettava kuivaus on kaikista turvallisin tapa kuivata auton maalipinta, sillä ilman mekaanista kosketusta pesunaarmuja ei pääse syntymään.  Kahden vuoden (24 kk) valmistus- ja materiaalivirhe-takuu!

Duden kommentti: "Tokya AD-12 on yksi tehokkaimmista (ellei tehokkain) käsikäyttöisistä kuivauspuhaltimista. Kompakti koko tekee käsittelystä äärimmäisen helppoa ja kivaa, ja puhallin kulkee tarvittaessa todella helposti esim. pesupaikalta toiselle. Kompaktista koostaan huolimatta AD-12:sen teho riittää isompienkin autojen kuivaukseen. Lisäksi puhaltimella suoritettava kuivaus on auton maalipinnan kannalta kaikkein turvallisin vaihtoehto, sillä kuivattavaan pintaan ei tarvitse mekaanisesti koskea."

Toimitussisältö

 • Tokya AD-12
 • Leveä kumisuutin
 • Kapea kumisuutin
 • Virtajohto, 6 m

Ominaisuudet

 • Tuote: Autonkuivauspuhallin Tokya AD-12
 • Käyttötarkoitus: Auton kuivaus ilman mekaanista kosketusta
 • Käyttöjännite: 230 V
 • Moottorin käyttöteho: 1200 W
 • Puhallusnopeus: 9.2 m/s
 • Max. ilman lämpötila: 40°C
 • Max. melutaso: 98 dB
 • Virtajohdon pituus: 600 cm
 • Paino: 1.7 kg
 • Takuu: 24 kk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)