Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Puhdistaa nopeasti moottorit, komponentit, työkalut ja koneet.

Autoglym Engine & Machine Cleaner on vesipohjainen, erityisesti moottoritilan metalli- kumi- ja muoviosille tarkoitettu puhdistustaine. Moottori on autosi sykkivä sydän, mutta se on myös usein autonhoidon laiminlyödyin alue. Moottorin puhdistus on helpompaa kuin luulisi, etenkin oikeilla pesuaineilla ja välineillä. Tämä vesipohjainen tuote liuottaa nopeasti öljyn, rasvan ja pinttyneen lian ja jättää jälkeensä puhtaan moottorin, josta voit olla ylpeä. Puhdistuksen jälkeen moottoritilan muovi- ja metalliosat kannattaa suojata niille tarkoitetuilla aineilla.

Ominaisuudet:

  • Mikä: Moottorinpuhdistusaine Autoglym Engine & Machine Cleaner
  • Käyttötarkoitus: Moottoritilan metalli-, muovi- ja kumiosien puhdistus
  • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä, 1000 ml

Autoduden pikaopas:

Sumuta pesuaine suoraan kuivalle pinnalle. Anna sen vaikuttaa 1-2 minuuttia, jonka jälkeen putsaa kaikki näkyvät paikat pehmeillä harjoilla. Huuhtele pesuaine ja sen irroittama lika huolellisesti pois. Anna konehuoneen kuivua, jonka jälkeen suojaa muovi- ja metallipinnat niille tarkoitetuilla aineilla.

HUOM! Älä päästä tuotetta kuivumaan pinnalle. Ei saa käyttää kuumille pinnoille tai suorassa auringonpaisteessa. Älä sumuta ainetta tai vettä sähköosiin, imusarjaan tai muille herkille paikoille.


Varoitusetiketin tietoja:

SÄILYTÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA.

FÖRVARS OÅTKOMLIGT FÖR BARN.

Varoitusetiketin tietoja:
H270

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.