Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Matkailuautojen ja -vaunujen puhdistusaine Autoglym Caravan & Motorhome Cleaner, 1000 ml

Väkevä yleispuhdistusaine, joka on suunniteltu nopeaan ympärivuotiseen vapaa-ajan ajoneuvojen huoltoon. Voidaan käyttää ulko- ja sisäpinnoille

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

12,95

Saatavuus ei tiedossa

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Autoglym Caravan & Motorhome Cleaner on väkevä yleispuhdistusaine, joka on suunniteltu nopeaan ympärivuotiseen vapaa-ajan ajoneuvojen huoltoon niin sisä- kuin ulkopinnoillakin. Poistaa tehokkaasti esim. talven aikana kertynyttä levää ja pinttyneitä mustia raitoja, jotka ovat tuttuja kaikille asuntovaunun tai -auton omistajille. Caravan & Motorhome Cleanerilla voidaan puhdistaa maali-, muovi-, metalli-, kumi-, akryyli- ja lasikuitupintoja, vanteita, ikkunoita, korilistoja, työtasoja, synteettisiä kankaita, mattoja, keittolevyjä, pestäviä tapetteja ja vastaavia pintoja.

Ominaisuudet

 • Tuote: Matkailuautojen ja -vaunujen puhdistusaine, Autoglym Caravan & Motorhome Cleaner
 • Käytetään: Matkailuautojen ja -vaunujen puhdistusaine
 • Käyttövalmis seos
 • Toimii niin sisä- kuin ulkopinnoillakin
 • Pakkaus: Muovipullo sumuttimella
 • Pakkauskoko: 1000 ml

Autoduden pikaopas

Käyttö ulkopinnoissa:

Pese yksi kylki kerrallaan. Suorita esipesu, jotta mahdollisimman paljon irtolikaa saadaan pois ennen varsinaista käsinpesua. Laske ämpäriin puhdasta vettä, jossa kinnas voidaan huuhdella välillä. Suihkuta aine puhdistettavalle alueelle ja kinnastele pinta läpi. Huuhtele kinnas välillä puhdasta vettä sisältävässä ämpärissä, jotta irtolika ja hiekka saadaan kintaasta pois. Pesun jälkeen huuhtele runsaalla puhtaalla vedellä. Toista käsittely tarvittaessa. Kuivaa pinnat.

Käyttö sisäpinnoilla:

Tarkista aina kangas-, nahka- ja herkkien pintojen värien kestävyys.

Suihkuta pieni määrä tuotetta puhdistettavalle alueelle ja pyyhi sitten puhtaalla, kostealla liinalla sekä huuhtele liinaa usein puhtaassa vedessä.

HUOM! Älä käytä kuumilla pinnoilla tai suorassa auringonpaisteessa. Älä päästä kuivumaan pinnalle. Älä päästä jäätymään.


Varoitusetiketin tietoja:

SÄILYTÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA.

FÖRVARS OÅTKOMLIGT FÖR BARN.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.

© 2021 Handshake Finland Oy / Autodude.fi | 2304112-0 | Rekisteriseloste