Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ AKKUKÄYTTÖINEN

Akkukäyttöinen pesuainelevitin Tokya ES-5

Akkukäyttöinen pesuaineenlevitin, joka tuo helpotusta ajoneuvon ja miksei kodinkin pesutöihin! Tällä pesuainelevittimellä levität niin "tavalliset" pesuaineet kuin rasvanpoisto- sekä pienpoistoaineetkin ilman raskasta sumuttimen pumppailua! Suuri 5l säiliö, kaksi suutinta, helppokäyttöinen pistoolikahva sekä ergonomiaa lisäävät yksityiskohdat luovat täydellisen kokonaisuuden.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
89,91
-10%99,90
Tuotenumero: HS12184

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
3.7
3 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Raskaankaluston pesemisessä normaaleissa halliolosuhteissa viimisenpäälle hyvälaite, isommalla säiliöllä ko olisi nii bueno.
  fi
  M K 26.4.2024
 2. Mycket nöjd, levde upp till mina förvätningar
  sv
  S T 5.6.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Akkukäyttöinen pesuaineenlevitin, joka tuo helpotusta ajoneuvon ja miksei kodinkin pesutöihin! Tällä pesuainelevittimellä levität niin "tavalliset" pesuaineet kuin rasvanpoisto- sekä pienpoistoaineetkin ilman raskasta sumuttimen pumppailua! Suuri 5l säiliö, kaksi suutinta, helppokäyttöinen pistoolikahva sekä ergonomiaa lisäävät yksityiskohdat luovat täydellisen kokonaisuuden.

Tokya ES-5 on suurella 5 litran säiliöllä varustettu, superkätevä akkukäyttöinen pesuainelevitin, joka tekee suurista ja työläistäkin pesurupeamista helppoja ja vaivattomia! Tämän pesuainelevittimen avulla voidaan levittää geelimäisetkin pesuaineet ajoneuvon pintaan ilman työlästä sumuttimien pumppailua, ja kestävien tiivisteiden ansiosta ES-5 soveltuu myös liuottimien, pienpoistoaineiden, kylmärasvanpoistoaineiden sekä perinteisten rasvanpoistoaineiden levitykseen. Edellä mainittujen aineiden lisäksi sitä voidaan tietysti myös hyödyntää nk. normaalien pesuaineiden levityksessä (emäkset), joten olitpa suorittamassa mitä pesuvaihetta tahansa, ES-5 toimii pelkästään yhdellä kahvan painalluksella aina apunasi.

ES-5 on varustettu 5 litran säiliöllä, joka mahdollistaa esimerkiksi yhden isomman tai usean pienemmän auton käsittelyn samalla kertaa. Suuren säiliön ansiosta ES-5 on myös erinomainen työkalu ammattilaisten tarpeisiin, sillä työtä ei tarvitse jatkuvasti keskeyttää pesuaineen lisäämiseksi tankkiin. Levittimen käyttömukavuutta lisäävät helppokäyttöinen ja ergonominen pistoolikahva, kaksi erilaista suutinpäätä (viuhka ja pyöreä), portaaton paineensäätö, pitkän toiminta-ajan takaava akku sekä kantamista helpottavat olkahihna ja kantokahva.

Auton ulkopintojen pesun lisäksi ES-5 soveltuu hyvin myös esim. konehuoneen sekä sisustan pesuun, minkä lisäksi sitä voidaan hyödyntää kodin puhdistustöissä. Haluttaessa säiliöön voidaan lisätä myös pelkkää vettä, jolloin laite toimii loistavasti esimerkiksi ovenvälien huuhtelussa pesun jälkeen tai vaikkapa pyörän pesussa. Käyttökohteita ES-5:lle on siis käytännössä rajattomasti! Levitin toimii samalla irrotettavalla 2500 mAh li-ion akulla kuin Tokyan MINI-32-kiillotuskone, mikä mahdollistaa usean laitteen käytön samalla akulla. Yhdellä latauskerralla ES-5 toimii yhtäjaksoisesti jopa n. 2 tuntia kerrallaan (riippuen levitettävän aineen koostumuksesta), joten sitä ei tarvitse joka pesun jälkeen olla lataamassa. Akun varausta voidaan seurata levittimen etupuolella olevasta näytöstä: kun N-valo palaa, on akkua vielä hyvin jäljellä, ja kun valo sammuu, tulee akku ladata mahdollisimman pian.

Huom! Vaikka sumuttimen tiivisteet on tarkoitettu esim. kylmärasvanpoistoaineille ja pienpoistoaineille, ei ne silti kestä mitä tahansa kemikaaleja. Tärpätit, maalinohentimet, voimakkaat hapot tai muut pH:ltaan alle 5 tai yli 12 olevat aineet voivat vaurioittaa pulloa.

Vara-akun levittimelle löydät tästä: Vaihtoakku Tokya, 2500 mAh.

Ominaisuudet

 • Tuote: Tokya ES-5
 • Käyttötarkoitus: Pesuaineen helppo levitys
 • Tilavuus: 5000 ml
 • pH-toleranssi: 5 - 12
 • Veden virtaus: mac. 1 l / min
 • Maksimipaine: 1.5-6 bar
 • Käyttöaika yhdellä latauskerralla: n. 2 h
 • Akku: li-ion 2500 mAh
 • Latausaika: n. 60 min
 • Paino: 2000 g
 • Käyttölämpötila: +5°C - +30°C
 • Takuu: 12 kk

Autoduden pikaopas

Käyttöönotto: Lataa akku täyteen mukana toimitettavalla laturilla ja liitä suihkuputken osat toisiinsa (huomioi, että jokaiseen liitoskohtaan tulee yksi O-rengas). Tarkista, että virtapainike on O-asennossa ja virtapainikkeen vieressä oleva paineensäätörulla on käännetty minimiasentoon. Aseta akku sumuttimen takaa löytyvään akkukoteloon.

Käyttö: Ensimmäisellä käyttökerralla suosittelemme kokeilemaan sumuttimen toimivuutta pelkällä vedellä. Tämän jälkeen avaa säiliön korkki ja lisää valitsemaasi pesuainetta. Sulje korkki ja käynnistä pesuaineenlevitin kytkemällä virtapainike I-asentoon. Painetta voi säätää virtapainikkeen vierestä löytyvästä paineensäätörullasta. Käytä pesuaineenlevitintä painamalla pistoolikahvaa pohjassa ja lopeta käyttö päästämällä kahvasta irti.

Käytön jälkeen: Kytke laitteesta virta pois, poista ylimääräinen neste säiliöstä ja huuhtele säiliö huolellisesti vedellä. Lisää säiliöön puhdasta vettä ja käytä sumutinta veden kanssa puhdistaaksesi sen sisäpuoliset osat. HUUHTELU ON TÄRKEÄÄ, JOTTA KÄYTETTY PESUAINE EI KUIVU LAITTEEN SISÄLLE!

Lataus: Sumuttimen etupuolelta löytyy akun varauksen indikointivalo "N", joka palaa kun akussa on virtaa ja sammuu, kun akku tulee ladata. Irrota akku akkukotelosta ja kytke se mukana toimitettavaan laturiin.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)