Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Adapterisetti Kärcher Pikaliitin/M22

 
 

Kaksiosainen adapterisetti, jonka avulla M22-kierteellä varustetut vanhan mallin painepesurit tai pesukahvat saadaan toimimaan Quick Connect -pikaliitäntää hyödyntävien pesureiden ja kahvojen kanssa. Voit myös pidentää kierreliittimellä toimivaa paineletkua tämän adapterisetin avulla!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
24,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kaksiosainen adapterisetti, jonka avulla M22-kierteellä varustetut vanhan mallin painepesurit tai pesukahvat saadaan toimimaan Quick Connect -pikaliitäntää hyödyntävien pesureiden ja kahvojen kanssa. Voit myös pidentää kierreliittimellä toimivaa paineletkua tämän adapterisetin avulla!

Kärcherin kaksiosainen kierre/pikaliitin-adapterisetti, jonka avulla esimerkiksi kaksi M22-kierteellä olevaa paineletkua voidaan yhdistää toisiinsa, jolloin paineletkulle saadaan lisää pituutta tai paineletku saadaan muutettua pikaliittimellä toimivaksi. Lisäksi setin toista adapteria käyttämällä voidaan Kärcherin K-sarjan pesuri päivittää yhteensopivaksi esim. Dr Dirt Pressure Gunin kanssa tai päivittää kaikki vuodesta 1992 alkaen valmistetut kierreliittimellä varustetut Kärcherin painepesurit toimimaan yhdessä Kärcherin Quick Connect -pikaliittimellä toimivien lisävarusteiden kanssa, tai vastaavasti kierreliittimellä varustettu lisäosa (kuten Dr Dirt Pressure Gun) saadaan toimimaan yhdessä Quick Connect -pikaliitäntää hyödyntävän pesurin kanssa. Näin saadaan laajempi valikoima erilaisia pesukahvoja käyttöön, ja kahvan vaihtaminen on helppoa ja nopeaa, olipa kyseessä sitten pikaliitintä tai M22-kierrettä käyttävä pesuri tai kahva!

Ominaisuudet

 • Tuote: Kärcher Adapterisetti M22/Quick Connect
 • Käyttötarkoitus: M22-kierteellä olevien paineletkujen muuttaminen pikaliittimellä toimiviksi
 • Mitat: 80 x 45 x 61 mm (Pituus x Leveys x Korkeus)
 • Paino: 200 g
 • Messinkiliitin
 • Korkeapaineletkuihin, joissa kierreliitäntä

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.