Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Vaahdotettava suoja-aine Auto Finesse Lavish Ceramic Foam

Vaahdottimen kautta levitettävä, pinnoitetta sisältävä suoja-aine auton ulkopinnoille! Tarjoaa voimakkaan lian- ja vedenhylkivyyden. Valmistajan ilmoittama kesto 6 kk.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.17,95

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Vaahdottimen kautta levitettävä, pinnoitetta sisältävä suoja-aine auton ulkopinnoille! Tarjoaa voimakkaan lian- ja vedenhylkivyyden. Valmistajan ilmoittama kesto 6 kk.

Auto Finesse Lavish Ceramic Foam on vaahdottimen kautta levitettävä, pinnoitetta sisältävä suoja-aine auton ulkoisille materiaaleille, jota käytetään suoraan märkään pintaan normaalin pesun jälkeen. Lavish muodostaa erittäin kestävän, keraamisen suojakalvon kaikille ulkoisille materiaaleille, paranten niiden lian- ja vedenhylkivyyttä sekä maalipinnan kiiltoa. Aineen tarjoama hydrofobisuus helpottaa pintojen puhtaanapitoa merkittävästi. Valmistaja lupailee tuotteen kestoksi jopa 6 kk optimiolosuhteissa. Kaiken kaikkiaan Lavish on oikotie äärimmäisen helppoon ja nopeaan suojaamiseen, tällä aineella isommankin ajoneuvon suojaaminen onnistuu vaivatta!

Lavish on turvallinen kaikilla ulkoisilla materiaaleilla, mikä tekee siitä sarjassaan ainutlaatuisen tuotteen. Se muodostaa keraamisen suojakalvon myös lasille, muoville ja kumille maalipinnan lisäksi. Valmistajan mukaan Lavish toimii parhaiten vahan tai pinnoitteen päällä, mutta se on moitteeton myös maalipinnan ainoana suojatuotteena.

Helppokäyttöisenä aineen käyttöä on vaikea mokata: Levitä vaahdottimella - Huuhtele - Kuivaa - VALMIS!

Ominaisuudet

 • Tuote: Auto Finesse Lavish Ceramic Foam
 • Käyttötarkoitus: Auton ulkoisten osien suojaaminen pesun yhteydessä
 • Valmistajan ilmoittama kesto: 6 kk
 • Pakkaus: Muovipullo kierrekorkilla (500, 1000 ml) / Muovikanisteri kierrekorkilla (5000 ml)
 • Pakkauskoot: 500 / 1000 / 5000 ml
 • Sisältää pinnoitetta (Si02)
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Pese auto pesusteellisesti ennen tuotteen käyttöä. Annostele Lavishia 1-2 dl litraiseen vaahdotinpulloon (valmistajan suositus), ja täytä loppu pullosta vedellä. Säädä seossuhde ja vaahdon koostumus sopivaksi vaahdottimen säätöruuvista, ja levitä Lavish vaahtona auton pintaan. Aloita huuhtelu välittömästi hevi levityksen jälkeen, ja lopuksi kuivaa auto.

Warning label information:
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.