Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kiillotussetti Tokya OP5 "ONE STEP" - Epäkesko

✅ HYVÄ ENSISETTI

UUTUUS! Helppokäyttöinen ja edullinen EPÄKESKO-myllytyssetti. Sisältää pinnoittavan kiillotusaineen, joka sekä kiillottaa että suojaa maalipinnat!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
228,65
-32%334,55

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Vaikutti erittäin hyvältä koneelta. Helppokäyttöinen aloittelijalle!
Ketelä J27.4.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

UUTUUS! Helppokäyttöinen ja edullinen EPÄKESKO-myllytyssetti. Sisältää pinnoittavan kiillotusaineen, joka sekä kiillottaa että suojaa maalipinnat!

Vaikutti erittäin hyvältä koneelta. Helppokäyttöinen aloittelijalle!
Ketelä J27.4.2021
Lue lisää arvosteluja

- KIILLOTUS JA PINNOITUS SAMALLA AJOLLA -

VAHVA SUOSITTELU

SISÄLTÄÄ PINNOITTAVAN KIILLOTUSAINEEN - Ennennäkemätöntä suoraviivaisuutta: Sama aine sekä kiillottaa, että antaa maalipinnalle pitkäkestoisen suojan! Tämän helpommaksi ei auton maalipintojen ehostaminen taida enää tulla.

Duden kommentti: "Järkihintainen epäkesko-kiillotuskone joka soveltuu erionomaisesti aloittavalle auton kiillottajalle. Tällä koneella on vaikea saada vaurioita aikaan, sillä epäkeskoliike vähentää pistemäistä kuormitusta estäen pinnan liian kuumenemisen. Kone soveltuu laadullisesti myös ammattikäyttöön. Tällä koneella pääset helposti alkuun, mutta siitä on iloa vuosiksi eteenpäin."

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Kiillotussetti Tokya OP5 "ONE STEP" on uusi, erittäin laadukas myllytyssetti, jonka tuotteita valittaessa on pyritty miettimään ennen kaikkea helppoutta, tuotteiden aloittelijaystävällisyyttä ja suoraviivaisuutta. Helppokäyttöisten, mutta laadukkaiden tuotteiden vuoksi setti soveltuu parhaiten aloittelijoille, joilla ei aiempaa kokemusta myllytyksestä ole. Helposta käytettävyydestään huolimatta tuotteiden ominaisuudet riittävät vaativallekin harrastajalle, ja esimerkiksi setin konetta näkee käytettävän päivittäisessä ammattikäytössäkin automaalamoissa ja -fiksaamoissa.

Setti sisältää myllytyskoneen, viisi vaahtomuovilaikkaa eri karkeuksilla, kiillotusaineen sekä kiillotusaineen poispyyhintään soveltuvat mikrokuituliinat. Settiin sisältyvä King Carthur PolishCoat on täysin uusi All-In-One -tyyppinen kiillotusaine. Se sisältää hiovia ainesosia, jotka poistavat pienet naarmut, hapettumat ja muut virheet lakka -ja maalipinnoilta. Kiillottavien ainesosien lisäksi aineen koostumus piilottaa jäljelle jääviä maalipinnan virheitä parantaen kiiltoa entisestään. Loistavien kiillotusominaisuuksien lisäksi aine jättää kestävän, kirjaimellisesti piinkovan, suojakalvon maalipinnalle jopa kolmeksi kuukaudeksi!

Setti on kasattu erityisesti aloittelijoille. Kone, laikat ja kiillotusaine ovat kaikki erittäin helppokäyttöisiä, mutta ominaisuudet niissä riittävät vaativallekin harrastajalle. Ps. katso lisätietoja koneellisesta kiillotuksesta autonhoidon ABC:sta.

Ps. Voit toki ostaa myös pelkän koneen!

Pss. Katso myös seuraavat kiillotusetit! OP5 PREMIUM - OP5 DELUXE

Kiillotussetti Tokya OP5 "ONE STEP" sisältää seuraavat tuotteet

 1. Kiillotuskone Tokya OP5 - Luotettava loistavan hinta-laatusuhteen epäkeskokiillotuskone
 2. Kiillotusaine King Carthur PolishCoat - Helppokäyttöinen, pinnoitetta sisältävä kiillotusaine
 3. PB DA Heavy Cut, Keltainen - Erittäin leikkaava kiillotuslaikka, 125 mm
 4. PB DA Soft Cut, Oranssi - Kevyesti leikkaava kiillotuslaikka, 125 mm
 5. PB DA Heavy Polish, Vihreä - Voimakkaasti kiillottava kiillotuslaikka, 125 mm
 6. PB DA Soft Polish, Sininen - Kevyesti kiillottava kiillotuslaikka, 125 mm
 7. PB DA Finishing, Musta - Viimeistelykiillotuslaikka, 125 mm
 8. Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush - Mikrokuituliinoja ainejäämien poispyyhintään
 9. Kiillotusliina King Carthur Red Ruby - Pehmeä kiillotusliina lopulliseen kiillotukseen

Tokya OP5 on loistavan hinta-laatusuhteen epäkeskokiillotuskone. Sen ominaisuudet vastaavat kalliimpia ammattitason koneita. Sen ergonomisen muotoilun sekä kevyehkön rakenteen puolesta sen käsittely on helppoa. Kone soveltuu myös erittäin hyvin aloittelijoille, sillä sen kierrosalue on laaja. SUOSITTELEMME VAHVASTI!

King Carthur PolishCoat on paras tuntemamme All In One -tyyppinen kiillotusaine. PolishCoat sisältää hiovia ainesosia, jotka poistavat pienet naarmut, hapettumat ja muut virheet lakka -ja maalipinnoilta. Kiillottavien ainesosien lisäksi aineen koostumus piilottaa jäljelle jääviä maalipinnan virheitä parantaen kiiltoa. Loistavien kiillotusominaisuuksien lisäksi aine jättää kestävän, kirjaimellisesti piinkovan, suojakalvon maalipinnalle jopa kolmeksi kuukaudeksi. ISO SUOSITUS!

Padboys vaahtomuovilaikkojen erinomaisten kiillotusominaisuuksien lisäksi laikoista löytyy yksityiskohtia jotka helpottavat työstämistä. Laikoissa on mm. pyöristetyt reunat mikä estää teräviä kosketuksia kiillotettavaan kohteeseen. Lisäksi laikan pinnan kuusikulmainen kuviointi leikkauspinnassa vähentää tehokkaasti laikan tukkeutumista, kun ylimääräisen tahna ja hiontapöly pääsee poistumaan uriin. Suosittelemme!

King Carthur Royal Flush on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin hyvin myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms.. King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, se on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan. VAHVA SUOSITUS!

King Carthur Red Ruby on mahtavan pehmeä ja hellävarainen kiillotusliina, joka ottaa paikkansa kiillotusliinojen parhaimmistosta. Sen kuitujen pituus ja tiheys on optimoitu autovahan kiillottamiseen. Samettisen pehmeä kosketus on maalipinnalle hellävarainen. Suosittelemme!

Varoitusetiketin tietoja:
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.