Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autovaha Auto Finesse Radiance Carnauba Créme

 

Helposti työstettävä, nestemäinen autovaha, joka sisältää aitoa T1-luokan carnaubaa. Tarjoaa upean "wet-lookin" sekä näyttävän vedenhylkivyyden. Valmistajan ilmoittama kesto 3 kk.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.22,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Helposti työstettävä, nestemäinen autovaha, joka sisältää aitoa T1-luokan carnaubaa. Tarjoaa upean "wet-lookin" sekä näyttävän vedenhylkivyyden. Valmistajan ilmoittama kesto 3 kk.

Auto Finesse Radiance Carnauba Créme on erittäin helposti levittyvä, aitoa carnaubavahaa sisältävä nestemäinen autovaha, joka sopii kaikentyyppisille ja -värisille maalipinnoille. Radiance sitoutuu nopeasti auton maalipintaan muodostaen jopa 3 kuukautta kestävän suojan, tarjoten samalla upean "wet-lookin" sekä näyttävän vedenkäyttäytymisen. Radiancella suojattu pinta hylkii tehokkaasti vettä ja likaa, helpottaen näin puhtaanapitoa. Radiance on kehitetty erityisesti niille, jotka hakevat luonnonvahan ominaisuuksia helppokäyttöisyydestä tinkimättä. Nestemäisen vahan etuna onkin äärimmäisen helppo työstettävyys.

Toisin kuin normaalit kovavahat, Radiance ei jämähdä pintaan, vaan se pysyy hieman nestemäisenä poispyyhintään saakka, joten koko auton voi vahata kerrallaan ennen poispyyhinnän aloittamista. Levitys itsessään on vahan nestemäisyydestä johtuen erittäin helppoa ja miellyttävää. Vaha levittyy pinnalle helposti, eikä minkäänlaista hankaamista tarvita myöskään poispyyhittäessä.

Ominaisuudet

 • Tuote: Auto Finesse Wipe Out
 • Käyttötarkoitus: Auton vahaus, maalipinnan suojaaminen
 • Valmistajan ilmoittama kesto: 3 kk
 • Vahan tyyppi: Nestemäinen luonnonvaha
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla
 • Pakkauskoot: 250 / 500 ml
 • Sisältää aitoa T1-luokan carnaubaa
 • Ei sisällä hiovia ainesosia
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Pese ja kuivaa auto _huolellisesti_ ennen vahausta, perusteellisen pesun eri vaiheita noudattamalla. Ennen vahaamista suositellaan myös rasvanpoistoa, esimerkiksi IPA:lla. Annostele vahaa muutaman herneen kokoisen nokareen verran puhtaalle levittimelle, esim. Auto Finessen Microfibre Polishing Pad:lle. Levitä vaha kauttaaltaan koko autoon pyörivin liikkein, ja suorita poispyyhintä puhtaalla kiillotusliinalla.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.