ValetPRO
Dr Dirt
King Carthur
Soft99
Gyeon
Collinite
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Tokya
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Microfiber Madness
Kent
Tuf Shine
SONAX

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Vannepinnoite Dodo Juice Supernatural Wheel Sealant kit, 50 ml

brand
Vannepinnoite Dodo Juice Supernatural Wheel Sealant kit, 50 ml
4/6 ×
brand

1 arvostelun perusteella

Monipuoliset Maksutavat 1-2 Päivän Pikatoimitus Palautusoikeus 30 Päivää

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

83,90
Varastossa 19 kpl
Voit maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla. Toimitamme myös postiennakolla, osamaksulla ja laskulla. Toimituskulut alk. 5,49 €. Arkisin klo 14 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään jo samana päivänä. Toimitusaika 1-2 vrk.
Tuoteseloste

Tuntuuko jarrupöly tarttuvan vanteisiin herkästi? Onko vanteiden puhdistus vaikeaa tiukasti tarttuneen lian vuoksi? Ratkaisu ongelmaan on Dodo Juicen Supernatural Wheel Sealant Kit, joka on erityisesti vanteille suunniteltu kestopinnoite. Pinnoite on erittäin kestävä, ja valmistaja lupaakin sille kestoksi jopa 12 kk. Se sopii kromille, alumiinille, maalatuille ja lakatuille vanteille.

Ominaisuudet

Autoduden pikaopas

Pese ja kuiva vanteet huolellisesti. Suosittelemme pien- ja raudanpoiston lisäksi puhdistussaven käyttöä parhaan tartunnan varmistamiseksi.  Näiden käsittelyiden jälkeen pese pinta vielä vahvalla pesuaineella, esimerksiksi Solmaster AS 40.

Levitä ohut kerros ainetta puhtaille vanteille. Anna kuivahtaa hetki, kunnes aine muuttuu harsomaiseksi, ja pyyhi ylimääräinen aine pois puhtaalla mikrokuituliinalla. Nauti lopputuloksesta!

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?
Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä useille edustamillemme tuotteille. Ks. Lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi
075 328 5825 / Miika Jokelainen

Yhteensopivat tuotteet

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 14 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!