ValetPRO
Dr Dirt
King Carthur
Soft99
Gyeon
Collinite
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Tokya
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Savenliukaste Auto Finesse Glide Clay Lube, 500 ml

brand
Savenliukaste Auto Finesse Glide Clay Lube, 500 ml
4/6 ×
brand

Monipuoliset Maksutavat 1-2 Päivän Pikatoimitus Palautusoikeus 30 Päivää

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

11,90
Varastossa yli 20 kpl
Voit maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla. Toimitamme myös postiennakolla, osamaksulla ja laskulla. Toimituskulut alk. 5,49 €. Arkisin klo 14 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään jo samana päivänä. Toimitusaika 1-2 vrk.
Tuoteseloste
Saven liukaste. Tekee savestuksesta turvallisempaa maalipinnoille.

Maalipinnan savestuksella poistetaan sellaiset likapartikkelit, jotka eivät pesulla irtoa. Näitä ovat esimerkiksi maalisumu, pikitahrat ja erilaiset karheudet maalipinnalla tai laseissa. Savestuskäsittelyn jälkeen pinnat ovat lasinsileät, vailla karkeuksia.

Auto Finessen savenliukastetta käytetään savestuskäsittelyssä liukastamaan pintaa saven alla. Tämä vähentää huomattavasti mikronaarmujen ja muiden jälkien syntymistä savestuskäsittelyn aikana. Suurin osa savista vaati erillisen liukasteen ja Auto Finessen liukaste sopiikin käytettäväksi kaikkien myymiemme savien kanssa.

Ominaisuudet:

Autoduden pikaopas:

Ravista pulloa huolellisesti ja sumuta pieni alue kerrallaan kunnolla märäksi. Savesta käsitelty alue yhdensuuntaisilla liikkeillä, älä paina savea pintaa vasten. Saven toiminnan huomaa pienenä ”tökkimisenä” sen poimiessa likapartikkeleita mukaansa. Puhdistetulla pinnalla savi liukuu ilman ”tökkimisiä”. Kun käytössä oleva pinta likaantuu, kääntele savea saadaksesi puhtaan pinnan esille, jolloin lika painuu saven sisään.

Huolehdi, että pinta pysyy koko käsittelyn ajan märkänä liukasteesta. Kun pieni alue on käsitelty, pyyhkäise ylimääräinen liukaste pois ennen siirtymistä seuraavalle alueelle. Kun koko auto on käsitelty, pese auto vielä jotta kaikki liukasteen jäämät saadaan pois.

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?
Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä useille edustamillemme tuotteille. Ks. Lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi
075 328 5825 / Miika Jokelainen

Yhteensopivat tuotteet

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 14 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!