ValetPRO
Dr Dirt
King Carthur
Soft99
Gyeon
Collinite
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Tokya
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Quick Detailer Soft99 Smooth Egg, 250 ml

brand
Quick Detailer Soft99 Smooth Egg, 250 ml
4/6 ×
brand

Monipuoliset Maksutavat 1-2 Päivän Pikatoimitus Palautusoikeus 30 Päivää

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

37,90
Varastossa yli 20 kpl
Voit maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla. Toimitamme myös postiennakolla, osamaksulla ja laskulla. Toimituskulut alk. 5,49 €. Arkisin klo 14 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään jo samana päivänä. Toimitusaika 1-2 vrk.
Tuoteseloste
Nestemäinen auton ulkoisten osien viimeistelyaine. Käytetään suoraan märälle pinnalle pesun yhteydessä. Toimii parhaiten pinnoitteiden päällä.

Soft99 Smooth Egg on nestemäinen maalipinnan viimeistelyaine, joka tekee äärimmäisen voimakkaasti hylkivän kalvon auton ulkoisille osille. Tuote on erityisesti tarkoitettu pinnoitettujen pintojen viimeistelyyn ja ylläpitoon, mutta se sopii käytettäväksi myös sellaisenaan maalipinnan ainoana suojatuotteena. Tuotteen käyttö on todella helppoa, sillä se sumutetaan maalipinnalle heti pesun jälkeen pinnan ollessa vielä märkä. Vettä hylkivä kalvo auttaa pitämään pintoja puhtaana ja helpottaa kinnastelun jälkeistä kuivausta. Ainutlaatuisen aineesta tekee se, että sitä voidaan käyttää myös auton muille ulkoisille osille maalipinnan lisäksi. Sopii kaikille väreille.

Käsitellyt pinnat tuntuvat erittäin liukkailta ja ennen kaikkea näyttävät hyvältä! Lisäksi aine on suoraan käyttövalmis ja sitä on miellyttävä käyttää ja kuljettaa mukana tyylikkään pullon ja pienen koon ansiosta.

Toimitussisältö

Ominaisuudet

Pikaopas

Valmistele autosi pesemällä se huolellisesti ennen aineen käyttöä. Suihkuta ainetta suoraan auton MÄRÄLLE pinnalle ja levitä aine tasaisesti mukana tulevalla mikrokuituliinalla. Älä käytä tuotetta liikaa, jotta se ei jättäisi tahroja. Jos tahroja ilmaantuu, poista ne kuivallla ja puhtaalla mikrokuituliinalla.

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?
Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä useille edustamillemme tuotteille. Ks. Lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi
075 328 5825 / Miika Jokelainen
Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 14 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!