Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Naarmunpoistokynä QUIXX Paint Repair Pen

Lakkaa sisältävä kynä maalipinnan naarmujen korjaukseen. Täyttää naarmun ja poistaa sen näkyvistä. Sopii kaikille maalipinnoille. Nopea ja helppo!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

11,91
-8%12,95

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hiukan liian paksu kärki.
Niemelä T12.4.2021
Tekee sen minkä lupaa, täyttää naarmun. Tämä on sitten muistettava. Sama kaikissa lakkakynissä. 100 pros varmuudella jää valossa erottuva lakkaviiva. Vaatii sitten lakan levittämisen jälkeen lisää duunia vahoilla, hiomisella jne
Sorvali M4.5.2020

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Lakkaa sisältävä kynä maalipinnan naarmujen korjaukseen. Täyttää naarmun ja poistaa sen näkyvistä. Sopii kaikille maalipinnoille. Nopea ja helppo!

Tekee sen minkä lupaa, täyttää naarmun. Tämä on sitten muistettava. Sama kaikissa lakkakynissä. 100 pros varmuudella jää valossa erottuva lakkaviiva. Vaatii sitten lakan levittämisen jälkeen lisää duunia vahoilla, hiomisella jne
Sorvali M4.5.2020
Lue lisää arvosteluja

QUIXX Paint Repair Pen on maalipinnalle tarkoitettu naarmunpoistokynä. Repair Penin lakkaa sisältävä koostumus täyttää naarmun muun maalipinnan tasalle ja saa sen häviämään näkyvistä. Naarmun täyttämisen ansiosta kynällä on mahdollista poistaa myös sellaiset naarmut, joita ei kiillottamalla välttämättä pystytä poistamaan. Se myös suojaa naarmun paljastaman pinnan ruostumiselta ja hapettumiselta. Paint Repair Pen soveltuu kaikille kiiltäville maalipinnoille, mukaan lukien metalliväripinnat.

Ominaisuudet:

  • Mikä: Naarmunpoistokynä QUIXX Paint Repair Pen
  • Käytetään: Maalipinnan naarmujen poistamiseen
  • Lakkaa sisältävä koostumus
  • Sopii kaikille kiiltäville maalipinnoille

Pikaopas:

Puhdista naarmun alue huolellisesti esim. IPA:lla tai muulla viimeistelypuhdistusaineella. Täytä naarmu lakalla liu'uttamalla kynää naarmua pitkin. Anna lakan kuivua naarmuun, mutta pyyhkäise ylimääräiset lakat naarmun ympäriltä pois. Toista tarvittaessa.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.