Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Puhdistussavi Gyeon Q²M Clay

Puhdistussavi, kaksi eri kovuutta. Erittäin tiukan lian, esim. maalisumun poistoon.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.14,37
-15%16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.7
28 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Auton lakka turhan pehmeä kovalle savelle mutta hoiti tehtävänsä.Seuraavalla kerralla käytän pehmeämpää savea.
  fi
  Vikström S 8.5.2020
 2. God clay. Myk å lett å jobbe med selv i 6 grader celsius!
  no
  Kjelseth R 19.4.2022
 3. God claybar som er lett å forme til ønsker størrelse. Sjeldent jeg har opplevd å måtte bruke en "sterkere" variant.
  no
  Gulbrandsen M 27.10.2021
 4. Lätt arbetad
  se
  Järnbo H 12.5.2020
 5. Lätt arbetad
  se
  Järnbo H 12.5.2020
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Puhdistussavi, kaksi eri kovuutta. Erittäin tiukan lian, esim. maalisumun poistoon.

Turvallinen tapa irrottaa likaa!
Täydellisen puhdas lopputulos!
Saatavilla kaksi eri kovuutta!

Gyeon Q²M Clay on ns. savi, jonka avulla poistetaan auton maali- ja lasipinnoilta sellaista likaa, jota ei ole saatu irrotettua muiden puhdistusvaiheiden aikana. Tällaista likaa ovat esim. pikitäplät, pihka, maalisumu jne. Saveen tarttuvat kaikkein pinttyneimmät likahiukkaset, jotka eivät ole aikaisemmissa työvaiheissa irronneet. Likapartikkelit tarttuvat saveen ja jäävät saven sisälle. Gyeonin savet kestävät hyvin käytännössä kaikkia pesuaineita, eli sitä voidaan käyttää myös esim. raudanpoistoaineen kanssa. Suosittelemme kuitenkin oikean savenliukasteen, esim. Gyeonin ClayLuben käyttöä naarmujen minimoimiseksi.

Mild eli pehmeä savi sopii hyvin aloittelijoille ja normaaliin ns. täydelliseen käsittelyyn. Jos Mild-savi ei poista kaikkea likaa voit kokeilla Coarse-, eli kovaa, savea.

Coarse eli kova savi otetaan käyttöön siinä vaiheessa, jos pehmeämmällä Mild-karkeudella ei olla saatu likaa irti vaan se on liian tiukassa. Näin naarmuuntuminen saadaan minimoitua.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Ominaisuudet

 • Tuote: Puhdistussavi Gyeon Q²M Clay
 • Käyttötarkoitus: Likapartikkeileiden poistoon auton lasi- ja maalipinnoilta
 • Kaksi eri kovuutta: Mild ja Coarse
 • Pakkaus: 100 g, muovirasia.
 • Riittää noin 20 käsittelykertaan
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Savea käytetään pienpoiston ja raudanpoiston jälkeen. Irrota saviköntistä kaksi kolikon kokoista savipalaa ja pudota ne lämmintä vettä sisältävään vesisankoon. Tämä on tärkeää erityisesti viileällä kelillä, jotta savi saadaan pehmenemään ennen käyttöä. Kun paloja on kaksi voi toinen savipala lämmetä vedessä sillä välin kun toisella puhdistetaan. Ota liukastepullo toiseen käteen ja suihkuta jatkuvasti käsiteltävälle alueelle niin, ettei savi koskaan mene kuivalle pinnalle. Liikuta savipalaa kevyesti auton pinnalla. Lian irtoamisen tuntee, kun savi ”töksähtelee” likaan.

Puhdistetulla pinnalla savi liukuu huomattavasti tasaisemmin. Saven alkaessa kovettua vaihda pala vesisangossa olevaan notkeampaan palaan. Kun savipalaan tarttuu likapartikkeleita taittele ja muovaile palasta niin, että lika painuu saven sisään. Lopuksi kun koko auto on savestettu, liukasteen jämät huuhdellaan pois auton pinnalta.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)