Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16 26.08 myymälä avoinna 9-13:30

Puhdistusliina Soft99 Dashboard Cleaning Cloths

 
 

Helppokäyttöiset ja kätevät, kojelaudan puhdistukseen tarkoitetut puhdistusliinat. Puhdistaa tehokkaasti, jättäen luonnollisen kiillon sekä UV-suojan!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

Hinta alk.9,95

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Helppokäyttöiset ja kätevät, kojelaudan puhdistukseen tarkoitetut puhdistusliinat. Puhdistaa tehokkaasti, jättäen luonnollisen kiillon sekä UV-suojan!

Soft99 Dashboard Cleaning Cloths ovat sisätilojen puhdistamiseen tarkoitettuja puhdistusliinoja, jotka poistavat niin pölyn- kuin lian kaikilta kovilta pinnoilta. Liinat ovat erinomaisia satunnaiseen puhdistukseen tai oiva hätävara tien päälle erilaisten sattumien varalle. Puhdistaa tehokkaasti, jättäen luonnollisen kiillon sekä tärkeän UV-suojan! Lisäksi liinat sisältävät myös antistaattisia-ainesosia. Yksi pakkaus sisältää 7 kpl liinoja.

Liinat toimitetaan kätevässä, uudelleensuljettavassa pakkauksessa, joka kulkee vaivattomasti mukana vaikkapa auton hansikaslokerossa! Täten esim. kojelauta on helppo ja nopea puhdistaa tarpeen tullen. Lisäksi uudelleensuljettava pakkaus pitää liinat tuoreena seuraavaa käyttökertaa varten!

Huom! Tuote ei sovellu aidolle nahalle, lasille tai LCD-näytöille. Eikä kojelaudoille, joissa on erityinen pintakäsittely.

Ominaisuudet

 • Tuote: Soft99 Dashboard Cleaning Cloths
 • Käyttötarkoitus: Sisustan kovien pintojen puhdistus
 • Pakkaus: Uudelleensuljettava muovipakkaus
 • Pakkauskoko: Pakkaus sisältää 7 liinaa
 • Muuta: Antaa UV-suojan
 • Muuta: Antistaattinen
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Ota liina ja pyyhi käsiteltävät alueet varovasti, välttäen ylimääräistä hankaamista. Jos liina kuivuu tai likaantuu huomattavalla tavalla, ota uusi liina pakkaukesta.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.