Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Pölynpoistoliina Tack Rags Natgoz, 10 kpl

Maalaamokäyttöön tarkoitettu alkuperäinen Tack Rags -pölynpoistoliina. Natgoz on tarkoitettu yleisliinaksi, ja se poistaa P240 ja sitä hienomman hiontapölyn.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

9,15
-8%9,95

Saatavuus ei tiedossa

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Maalaamokäyttöön tarkoitettu alkuperäinen Tack Rags -pölynpoistoliina. Natgoz on tarkoitettu yleisliinaksi, ja se poistaa P240 ja sitä hienomman hiontapölyn.

Tack Rags Natgoz on maalaamokäyttöön tarkoitettu pölynpoistoliina. Alkuperäinen Tack Ragsin tahmaliina koostuu harsomaisesta kankaasta, joka on käsitelty erityisellä paineesta aktivoituvalla "liimalla", joka kerää pölyn tehokkaasti itseensä pyyhittäessä. Se ei jätä mitään jäämiä pinnalle, ja liina onkin tarkoitettu viimeiseen pölynpoistopyyhintään esim. hionnan jälkeen, ennen maalausta. Natgoz on tarkoitettu yleiseen pölynpoistopyyhintään komposiitille, raakamateriaaleille, metallille, primerille ja muille karkeille hiotuille pinnoille. Natgoz poistaa P240 ja sitä hienomman hiontapölyn vaivatta. Yhdestä liinasta saadaan käytettyä jopa 16 pyyhintäpintaa, ja pakkaus sisältää 10 liinaa.

Ominaisuudet

  • Mikä: Pölynpoistoliina Tack Rags Natgoz
  • Käyttötarkoitus: Pölyn poisto maalattavalta pinnalta
  • Koko: 500 x 750 mm
  • Materiaali: 100% puuvilla

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.