Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Pesuaine Dodo Juice Low On Eau Rinseless Wash, 250 ml

 

Vaahtoamaton autoshampoo, joka ei vaadi erillistä huuhtelua. Erinomainen hankalissa paikoissa joissa huuhtelu ei ole mahdollista.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

12,95

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hiton hyvä pesuaine, kun juoksevaa vettä ei ole saatavilla. Kovasti paskaista autoa ei kuitenkaan kannata pestä pelkästään tällä. Paineruiskupullosta hieman väkevämmällä suhteella sumutus, jonka jälkeen kinnastus samalla aineella ja lopuksi vain kuivaaminen. Miinuksena tuotteen koko, 250ml on melko vähän, litran piteli olisi parempi.
Paasikallio T25.8.2020
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Hiton hyvä pesuaine, kun juoksevaa vettä ei ole saatavilla. Kovasti paskaista autoa ei kuitenkaan kannata pestä pelkästään tällä. Paineruiskupullosta hieman väkevämmällä suhteella sumutus, jonka jälkeen kinnastus samalla aineella ja lopuksi vain kuivaaminen. Miinuksena tuotteen koko, 250ml on melko vähän, litran piteli olisi parempi.
Paasikallio T25.8.2020
Lue lisää arvosteluja

Dodo Juice Low On Eau Rinseless Wash on vaahtoamaton autoshampoo, joka ei vaadi erillistä huuhtelua. Se on tarkoitettu ensisijaisesti käyttökohteisiin, joissa huuhtelu pesun jälkeen ei ole mahdollista. Low on Eau toimii loistavasti esimerkiksi auton oviaukkojen pesussa, jossa autoshampoon huuhtelu on haasteellista ellei mahdotonta.

Low On Eau toimii siis kokonaan ilman huuhtelua. Se laimennetaan ämpärissä pesuveteen, minkä jälkeen kohteet yksinkertaisesti pyyhitään puhtaaksi. Tuotetta ei suositella käytettäväksi erittäin likaisille pinnoille.

Tuote on erittäin riittoisa tiiviste.

Ominaisuudet:

 • Mikä: Pesuaine Dodo Juice Low On Eau Rinseless Wash
 • Käyttötarkoitus: Auton pesu ilman huuhtelua
 • Laimennettava (1:200)
 • Helppokäyttöinen
 • Pakkaus: 250 ml, muovipullo

Autoduden pikaopas:

Laimenna ainetta pesuämpäriin 1:200. Liota mikrokuituliinoja pesuliuoksessa ja pese pieni alue kerrallaan. Muista käyttää hiekanerotinta ämpärissä. Huuhtele mikrokuituliinaa sen likaantuessa. Kuivaa ja kiillota alue puhtaalla mikrokuituliinalla kunnes pinta on puhdas.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.

© 2021 Handshake Finland Oy / Autodude.fi | 2304112-0 | Rekisteriseloste