Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Näytepakkaus Gyeon Q²M Wash&Clean 9 in 1

Yhdeksän Gyeon Q²M -sarjan tuotetta sisältävä näytepakkaus, joka antaa mahdollisuuden kokeilla suureen suosioon nousseita autonhoitotuotteita pienemmässä 80 ml pakkauskoossa!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
24,90
-45%44,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Yhdeksän Gyeon Q²M -sarjan tuotetta sisältävä näytepakkaus, joka antaa mahdollisuuden kokeilla suureen suosioon nousseita autonhoitotuotteita pienemmässä 80 ml pakkauskoossa!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

9in1 -SETTI GYEONIN AUTONPESUAINEISTA

MAHDOLLISTAA TUOTTEIDEN TESTAAMISEN ENNEN SUUREMPIEN PAKKAUSTEN OSTOA

Ei ole mitään ärsyttävämpää, kuin ostaa jokin tuote ja huomata, ettei se sovellukaan omaan käyttöön tai toimi kuten tuotteen pitäisi. Koska Gyeon luottaa tuotteisiinsa 100%, ovat he tehneet nk. samplesetit, joissa on 9 erilaista tuotetta kätevässä 80 ml pakkauskoossa. Setin avulla tuotteita pääsee testaamaan juuri omassa käytössä ennen suurempien pakkausten hankkimista. Näin voidaan helposti kokeilla, miten tuotteet toimivat, ja varmistaa, että ne soveltuvat omaan käyttöön. Sopivien tuotteiden löytyessä on helppo ostaa seuraavalla kerralla vain suurempi pakkaus juuri samaa ainetta ja tietää, mihin rahansa sijoittaa.

Gyeon Q²M Wash&Clean Set on yhdeksän tuotetta sisältävä näytepakkaus, joka on rakennettu Gyeonin suosituimpien pesutuotteiden ympärille. Setti antaa mahdollisuuden tutustua Gyeonin brändiin ja Q²M -tuoteperheeseen, joka on viime vuosina noussut suuren yleisön suosioon. Wash&Clean -setti sisältää useamman eri shampoon, sekä muut Gyeonin suosituimmat pesuaineet sekä huippusuosituin WetCoat-pikavahan. Jokainen tuote tulee kätevässä 80 ml. pakkauskoossa, sopivalla sumuttimella tai annostelukorkilla varustettuna. Näin jokaisesta tuotteesta riittää vähintään henkilöauton käsittelyyn, mutta useiden tuotteiden kohdalla (esim. Bathet) aineita riittää useisiin pesuihin.

Setin sisältö

Tarkemmat kuvaukset settiin kuuluvista tuotteista

Gyeon Q²M Bathe+ on autohoitoharrastajien keskuudessa jättisuosioon noussut pinnoittava autoshampoo, joka sisältää kestopinnoitteistakin tuttua SiO₂ -sidosta. Tämä sidos muodostaa erittäin voimakkaasti hylkivän, näkymättömän suojakalvon auton ulkopinnan KAIKILLE MATERIAALEILLE. Käytetään normaalissa kinnaspesussa auton esipesun jälkeen.

Gyeon Q²M Bathe on vahaturvallinen perusshampoo, joka soveltuu mainiosti ylläpitopesuihin. Voimakas vaahtoavuus ja erittäin liukas koostumus tekevät pesemisestä miellyttävää. Shampoo ei sisällä mitään ylimääräistä, vaan ainoastaan pesutuloksen kannalta oleellisia ainesosia. Bathe on ns. puhdas shampoo, eli se ei jätä pinnalle vahaa tai mitään muutakaan ylimääräistä ja se soveltuu näin ollen myös ennen vahausta tehtävään pesuun. Erittäin riittoisa, suositeltu laimennussuhde 1:500.

Gyeon Q²M BatheEssence on vahaturvallinen shampoo ylläpitopesuihin. Voimakas vaahtoavuus ja erittäin liukas koostumus tekevät pesemisestä miellyttävää. Shampoo ei sisällä mitään ylimääräistä, vaan ainoastaan pesutuloksen kannalta oleellisia ainesosia. Bathe Essence on ns. puhdas shampoo, eli se ei jätä pinnalle vahaa tai mitään muutakaan ylimääräistä ja se soveltuu näin ollen myös ennen vahausta tehtävään pesuun. Erittäin riittoisa, suositeltu laimennussuhde 1:2000. Tiivistetyin Bathe-shampoo!

Gyeon Q²M RestartWash on erittäin riittoisa ja liukas, pinnoitteen elvyttämiseen sekä pintojen puhdistukseen tarkoitettu autoshampoo. Ilman asianmukaista ylläpitopuhdistusta lika pääsee kerrostumaan maalipintaan, jonka myötä pinnoitteella suojattu maalipinta menettää ajan myötä parhaimman suorituskyvyn. RestartWash on tuote, joka sekä puhdistaa tehokkaasti että palauttaa pinnoitteen alkuperäisen hydrofobisuuden, eli hylkivän ominaisuuden. Erityisominaisuutena RestartWash poistaa myös kevyttä rautasaostumaa. Kaiken kaikkiaan RestartWash on nappivalinta pinnoitetun auton ylläpitopesuihin, joka soveltuu säännölliseen käyttöön. Turvallinen kaikille ulkoisille pinnoille, mukaan lukien vanteille ja pyöränkaarille. Voidaan käyttää perinteiseen tyyliin pesuämpärissä, mutta poikkeuksellisesti myös vaahdottimessa.

Gyeon Q²M WetCoat on äärimmäisen helppokäyttöinen sumutettava suoja-aine auton ulkoisten osien suojaamiseen. Se sumutetaan suoraan märälle, pestylle pinnalle ja huuhdellaan pois. Kvartsipohjaisena WetCoat jättää pinnalle todella mukavan kiillon ja loistavan veden hylkimisen ansiosta se helpottaa auton puhtaanapitoa huomattavasti! Aine toimii maalipinnan lisäksi kaikilla muillakin auton ulkopinnoilla, kuten ikkunoissa, muovilistoissa ja vanteissa. Valmistaja lupaa WetCoatin kestoksi yli 3 kuukautta. Erinomainen aine jos auto tulee suojata nopeasti, eikä perinpohjaiselle käsittelylle ole aikaa.

Gyeon Q²M Foam on vahaturvallinen esipesuaine säännölliseen pesuun. Se muodostaa paksun ja hyvin takertuvan vaahdon, joka auttaa irroittamaan likaa ennen varsinaista käsinpesua. Näin mahdollisimman paljon naarmuttavaa likaa saadaan poistettua pinnalta, ennen kuin siihen kosketaan pesuvälineellä. Tiivistetty koostumus tekee aineesta erityisen riittoisan, ja valmistajan suosittelema laimennussuhde onkin 1:400.

Gyeon Q²M Bug&Grime on erityisesti hyönteisten poistoon suunniteltu tehokas esipesuaine, joka liuottaa kiinnipalaneet itikat pinnalta turvallisesti vaurioittamatta pintaa. Turvallinen myös pinnassa olevalle pinnoitteelle ja suurimmalle osalle vahoista (herkimmät luonnonvahat saattavat vaatia uusintavahauksen käsitellyille osille. Ehdoton aine varsinkin pitkän ajomatkan jälkeen tapahtuvaan pesuun, kun keula on mustanaan hyttysiä ja niiden jäämiä. Helpottaa pesua huomattavasti ja varmistaa naarmuttoman pesun.

Gyeon Q²M Iron on tehokas raudanpoistoaine, jota käytetään auton ulkopinnoille kiinnittyneiden rautahiukkasten ja lentoruosteen poistoon. Poistaa myös rautapitoisen jarrupölyn nopeasti ja tehokkaasti.

Gyeon Q²M Tar on tehokas liutinpohjainen aine pien- ja liimanpoistoon.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoito-oppaasta.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.