Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Pienpoistoaine Macserien Prickfritt

Tehokas ympäristöystävällinen pienpoistoaine, joka puree asfalttijäämiin, tervaan, nokeen jne.. Voidaan jättää vaikuttamaan tunneiksi!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
epäluku

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.6
16 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Ainutlaatuisen mahtava tuote ryhmässään, koska saa suihkuttaa märkään pintaan ja jättää vielä ihan rauhassa vaikuttamaan. Myös tehokas.
  fi
  Määttä M 13.9.2022
 2. Toimii
  fi
  Andersson D 28.4.2022
 3. Toimii odotetusti
  fi
  Lahdenvuo M 21.1.2022
 4. Hyvä tavara
  fi
  Andersson D 29.9.2021
 5. Pihka lähti
  fi
  Andersson D 29.9.2021
 6. Sumutin leipo ja on tehokkaampiakin pienpoistoaineita testattu
  fi
  Heikkinen M 6.4.2021
 7. Paras esipesuaine talvella suolan poistoon. Pitkä vaikutusaika, ei kuivu pintaan.
  fi
  Helenius L 21.1.2021
 8. Ainutlaatuisen mahtava tuote ryhmässään, koska saa suihkuttaa märkään pintaan ja jättää vielä ihan rauhassa vaikuttamaan. Myös tehokas.
  fi
  Määttä M 13.9.2022
 9. Toimii
  fi
  Andersson D 28.4.2022
 10. Toimii odotetusti
  fi
  Lahdenvuo M 21.1.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Tehokas ympäristöystävällinen pienpoistoaine, joka puree asfalttijäämiin, tervaan, nokeen jne.. Voidaan jättää vaikuttamaan tunneiksi!

Macserien Prickfritt on ympäristöystävällinen, rypsiöljypohjainen pienpoistoaine auton ulkopinnoille ja moottoritilalle. Prickfritt poistaa tehokkaasti asfalttiroiskeet, pikijäämät, öljyroiskeet, tervan, noen, rasvan yms. vaikeat liat. Se toimii erinomaisesti myös moottoritilan ja moottorin osien puhdistuksessa. Aine voidaan levittää suoraan märälle pinnalle, sillä se tunkeutuu veden läpi ja pääsee näin vaikuttamaan likaan myös vesikalvon läpi. Vaikeissa kohteissa Prickfritt voidaan jättää vaikuttamaan jopa tunneiksi, sillä aine ei kuivu maalipinnalle. Näin puhdistustehoa saadaan huomattavasti lisää. Rypsiöljypohjaisena pienpoistoaineena Prickfritt on ympäristöystävällinen, ja sillä onkin ympäristömerkki. Prickfritt ei siis vaadi öljynerotuskaivoa pesupaikalle. Pienpoiston lisäksi Prickfritt toimii esipesuaineena esim. talvella suolan tai muun vaikean lian irroitukseen. Tällöin aine sumutetaan suoraan kuivaan pintaan, annetaan vaikuttaa ja huuhdellaan pois. Tämän jälkeen suoritetaan normaali kinnaspesu.

Prickfritt on osa Macserienin Blackline-sarjaa, jonka tarkoituksena on tarjota ammattitason tuotteet harrastajaystävälliseen hintaan. Sarjan tuotteissa hinta/laatusuhde on siis kohdallaan!

Ominaisuudet

 • Tuote: Pienpoistoaine Macserien Prickfritt
 • Käyttötarkoitus: Pien- ja muiden vaikeiden likojen poisto auton pinnoilta
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä (1000 ml) / Muovikanisteri kierrekorkilla (20 000 ml)
 • Pakkauskoot: 1000 / 20 000 ml
 • Prickbort tunkeutuu veden läpi ja toimii näin myös märällä pinnalla
 • Soveltuu erinomaisesti myös esim. moottoritilan pesulle
 • Ei kuivu pintaan, voidaan antaa vaikuttaa jopa tunteja

Autoduden pikaopas

Prickfrittiä voidaan käyttää joko esipesuaineena ennen fyysistä kinnaspesua, tai pienpoistossa tiukan lian poistoon. Pienpoisto suoritetaan auton täydellisessä käsittelyssä varsinaisen pesun jälkeen, kun auton pinnat ovat muuten puhtaat irtoliasta. Sumuta Prickfritt laimentamattomana auton pintaan ja anna sen vaikuttaa pinnalla kunnes lika on liuonnut (tarvittaessa tunteja). Aine ei kuivu pintaan perinteisten pienpoistoaineiden tapaan, mutta loputtomiin se ei pinnalla kuitenkaan kosteana pysy. Prickfritin vaikutusta voidaan tehostaa käymällä pinnat kevyesti läpi esim. mikrokuituliinalla ennen huuhtelua. Lopuksi pese auto shampoolla, jotta kaikki ainejäämät ja aineen irroittama lika saadaan poistettua pinnoilta.

Huom! Pienpoistoaine sisältää liuottavia ainesosia. Pese pienpoistoaine huolellisesti pois älä anna aineen kuivua pinnoille. Pienpoistoaine voi vaurioittaa arkoja pintoja, kuten huonoja maali-/lakkapintoja. Suorita aina tahratesti huomaamattomalla alueella ennen aineen laajempaa levittämistä. Älä käytä kuumalla pinnalla tai suorassa auringonpaisteessa.

Varoitusetiketin tietoja:
H304
H318

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)