Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ VANTEET PUHTAAKS

Raudanpoistoaine King Carthur Iron Remover

Supertehokas, yhdistetty raudanpoisto- ja puhdistusaine mm. vanteille. Helppo levitettävyys ja nopeasti vaikuttava koostumus muuttavat käsityksesi raudanpoistoaineista.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.13,41
-10%14,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.2
987 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Mahtava tuote mutta sumuttimen pää meni jumiin
  fi
  R J 14.6.2024
 2. Suurimman osan liasta sai pois heti ekalla kerralla
  fi
  R T 30.5.2024
 3. 4
  fi
  Hakola J 27.5.2024
 4. Toimii kuten luvataan.
  fi
  Strömberg R 22.5.2024
 5. Reipaan tunnin liottelun tulos: vielä jäi tehtävää, mutta raudanpoistoaine loppui kesken.
  fi
  Haapakoski A 22.5.2024
 6. Suosittelen
  fi
  H R 21.5.2024
 7. Todella hyvä teho hintaan nähden. Aikasempina vuosina yrittänyt jynssätä kellastumia pois vanteista marketti tuotteilla ilman tuloksia mutta tällä lä...
  fi
  H T 20.5.2024
 8. Todella hyvä
  fi
  H H 17.5.2024
 9. Toimii
  fi
  V V 13.5.2024
 10. Tuntuisi tehokkaalta parin pesun perusteella ja tulee tilattua uudelleen.
  fi
  Makela S 9.5.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Mainitsemisen arvoiset meriitit

"Raudanpoistolla tarkoitetaan työvaihetta esipesun/kinnaspesun jälkeen, jossa auton maalipinnalta poistetaan siihen uponneita teräviä rautahiukkasia sekä jo hapettuneita sellaisia eli ns. lentoruostetta. Suurimmaksi osaksi nämä rautahiukkaset ovat peräisin ajoneuvojen jarrupaloista ja -levyistä - jokainen jarrutus pöläyttää ilmoille pienen rautapilven. Nämä metallipartikkelit tuntuvat maalipinnoilla karkeutena ja erityisesti vanteissa ne näkyvät mustina hapettumina.

Erityisesti vanteissa on rautaa tyypillisesti paljon, koska ne ovat jatkuvasti jarrupölyn maalitauluna. Mikäli tavalliset pesuaineet eivät tehoa vanteiden mustiin tahroihin, ne ovat mitä todennäköisimmin rautaa. Metallipartikkeleita ei saa poistettua tavallisilla pesuaineilla."


Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Supertehokas, yhdistetty raudanpoisto- ja puhdistusaine mm. vanteille. Helppo levitettävyys ja nopeasti vaikuttava koostumus muuttavat käsityksesi raudanpoistoaineista.

King Carthur Iron Remover on nopeavaikutteinen ja tehokas, mutta samalla hellävarainen yhdistetty raudanpoisto- ja vannepesuaine. Aine poistaa kaiken rautapohjaisen lian aina jarrupölystä pintaan uponneisiin metallihiukkasiin saakka nopeasti ja tehokkaasti niin vanteista, kuin maalipinnaltakin. Vahapinnan kestävyydestä ei tarvitse olla huolissaan, sillä aine on myös täysin vahaturvallinen. Rautaan reagoivien ainesosien lisäksi se sisältää tehokkaita peseviä ainesosia, jolloin mm. vanteissa oleva tiukkakin lika saadaan irtoamaan jarrupölyn kanssa samalla käsittelykerralla. King Carthur Iron Remover soveltuu raudanpoistoon niin vanteilta, kuin maalipinnaltakin.

Iron Removerin koostumus sijoittuu puhtaasti nestemäisen ja geelimäisen koostumuksen väliin. Näin saadaan hyödynnettyä molempien parhaat puolet: Aine on nestemäisten aineiden tapaan helppo levittää sumutinpullolla, mutta aavistuksen geelimäinen koostumus mahdollistaa pidemmän vaikutusajan ilman, että aine kuivuu pintaan. Pidemmällä vaikutusajalla saavutetaan parempi pesutulos varsinkin erittäin pinttynyttä likaa (esim. kiinnipalanut jarrupöly tai suuret rautapartikkelit) poistettaessa, sillä paksua likakerrosta poistettaessa aineen tunkeutuminen lian läpi ottaa aikaa. Nestemäisten raudanpoistoaineiden kohdalla vaarana on aineen kuivuminen pintaan ennen syvempää vaikutusta.

Aine muuttaa väriä tumman punaiseksi reagoidessaan rautapitoisten partikkeleiden kanssa, joka sekä näyttää pesijälle, mihin rautaa on kertynyt ja kuinka paljon, että kertoo myös milloin lika on liuotettu irti ja pinta on valmis huuhteluun. Mikäli raudanpoistoa ei ole suoritettu aikoihin, saattaa auton kylki olla kauttaaltaan punaisten valumien peitossa. Tätä ei kuitenkaan kannata säikähtää, vaan se kertoo ainoastaan sen, että aine tekee työtään.

Duden kommentti: "King Carthur Iron Remover on samalla kertaa sekä erittäin tehokas raudanpoistoaine, että vannepesuaine. Pelkän raudanpoistoaineen lisäksi se sisältää tehokkaita puhdistusaineita. Tämä tekee aineesta erittäin monikäyttöisen: aine toimii erinomaisesti niin raudanpoistossa osana perusteellista puhdistusta, kuin vanteiden puhdistuksessa ylläpitopesussa. Mikäli olet tuskaillut vanteiden hankalan puhdistuksen takia aiemmin, on KC:n Iron Remover oikea aine helpottamaan elämää."

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: Raudanpoistoaine King Carthur Iron Remover
 • Käyttötarkoitus: Rautapitoisen lian poisto auton pinnoilta, vanteiden pesu
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml sumutinpullo / 5000 ml kanisteri
 • Riittoisuus: 500 ml riittää 2-4 auton puhdistukseen, likaisuudesta riippuen
 • Laimennussuhde: Käyttövalmis seos
 • Erittäin tehokas
 • Vahaturvallinen
 • Nestemäisen ja geelimäisen väliltä oleva koostumus
 • Sisältää raudanpoistoaineen lisäksi tehokkaita puhdistavia ainesosia
 • Biohajoava
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Ravista ennen käyttöä. Sumutinpullon sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan.

Maalipinta: Raudanpoisto suoritetaan koko autoon osana perusteellista puhdistusta, esi- ja kinnaspesun jälkeen. Pesun jälkeen pinnoilta kannattaa kuivata ainakin enimmät vedet, jottei raudanpoistoaine laimene pinnalle olevaan veteen. Ravista pullo huolellisesti ennen käyttöä. Sumuta Iron Remover tasaisesti käsiteltäville pinnoille. Anna aineen vaikuttaa n. 5-10 minuuttia, mutta älä päästä kuivumaan. Huuhtele pinta huolellisesti ja jatka seuraavaan vaiheeseen.

VINKKI: Aineen kulutuksen minimoimiseksi Iron Remover voidaan sumuttaa pinnalle hieman "sinne tänne"-asenteella, jonka jälkeen se levitetään esimerkiksi mikrokuituisella levittimellä (tai vanteiden tapauksessa sopivalla vanneharjalla) tasaisesti pintaan.

Mikäli puhdistusteho halutaan maksimoida, kannattaa aine sumuttaa pintaan, antaa vaikuttaa 2-4 minuuttia, ja pyyhkiä pinta tämän jälkeen varovasti esim. mikrokuituliinalla. Näin jo irroitettu lika saadaan poistettua pinnalta, ja aine pääsee pureutumaan syvemmälle pinnassa vielä oleviin rautapartikkeleihin.

Vanteet: Vanteissa raudanpoisto suoritetaan yleensä samoin kuin maalipinnallakin, eli irtolian poistamisen jälkeen. Näin aine pääsee vaikuttamaan juuri siihen rautapitoiseen likaan, joka ei muilla aineilla irtoa.

King Carthurin Iron Removerin tehosta johtuen puhtaan näköiseen tulokseen päästään kuitenkin haluttaessa erittäin helpolla: sumuta aine vaikuttamaan vanteisiin n. 5 minuuttia ennen esipesua. Vaikutusajan jälkeen vaahdota auto vanteet mukaan lukien (älä huuhtele Iron Removeria pois välistä). Anna vaahdon vaikuttaa pinnassa, jonka jälkeen huuhtele vaahto ja raudanpoistoaine huolellisesti pois.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä päästä ainetta jäätymään.

Varoitusetiketin tietoja:
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)