Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kestopinnoite Gyeon Q² Pure

Äärimmäisen kovalla kiillolla ja erinomaisella kestolla varustettu kestopinnoite. Nopea ja helppo asentaa. Kesto 18 kk / 30 000 km.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.74,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Äärimmäisen kovalla kiillolla ja erinomaisella kestolla varustettu kestopinnoite. Nopea ja helppo asentaa. Kesto 18 kk / 30 000 km.

Gyeon Q² Pure on maksimaalinen kiilto edellä kehitetty kestopinnoite. Se muodostaa käsiteltävälle pinnalle paksun suojakalvon, joka tarjoaa syvän ja lasimaisen kiillon sekä todella näyttävän helmeilyn maalipinnalle. Lisäksi kalvo suojaa pintaa kaikenlaisilta ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten lian pinttymiseltä, UV-säteilyltä ja vahvoilta pesuaineiltakin. Se myös helpottaa pinnan puhdistusta huomattavasti. Helppo ja nopea asennettavuus tekee pinnoitteesta optimaalisen niin ensikertalaiselle kuin pitkän linjan ammattilaisellekin, eivätkä sen ominaisuudet jätä ketään kylmäksi. Valmistaja lupaa Purelle kestoksi vähintään 18 kk / 30 000 km.

Puren yksi suurimmista eduista on sen omanlaatuinen, erityisen nopea asennusprosessi. Pinnoite asennetaan kolmessa osassa: levitys, tasoitus ja poispyyhintä. Yksi kerros pinnoitetta riittää antamaan maalipinnalle kestävän ja erityisesti näyttävän suojan, mutta mikäli haluaa, niin pinnoitetta voi asentaa useammankin kerroksen, joka antaa lisäsuojaa ja kestoa pinnalle.

Toimitussisältö

 • Q² Pure kestopinnoite
 • Q²M Cure pikavaha
 • annostelupipetti
 • Levityssieni
 • 4 x levitysliina

Ominaisuudet

 • Mikä: Kestopinnoite Gyeon Q² Pure
 • Käyttötarkoitus: Auton maalipinnan suojaaminen
 • Kesto: vähintään 18 kk / 30 000 km
 • Pakkauskoot: 30 ml / 50 ml / 100 ml
 • Kulutus: n. 30 ml / auto / kerros
 • Erityisen kova, syvä ja lasimainen kiilto
 • Nopea ja helppo asentaa, soveltuu niin ensikertalaiselle kuin ammattilaisellekin
 • Upea beading
 • Maahantuoja: Autodude

Pikaopas

Suorita autolle perusteellinen puhdistus kaiken lian poistamiseksi. Kuivaa auto, ja pyyhi pinta lopuksi viimeistelypuhdistusaineella, esim. Gyeonin Prepillä kaiken rasvan yms. poistamiseksi. Mikäli maalipinnassa on naarmuja tai muita virheitä, suosittelemme ehdottomasti myllyttämään pinnan ennen pinnoitusta mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ravista pullo huolellisesti ennen käyttöä. Aseta levitysliina mukana tulevan sienen päälle siten, että musta vaahtomuovipintainen alue peittyy. Annostele liinan toiseen päähän reilusti pinnoitetta, siten että liinassa on selkeä n. 2 cm märkä läntti. Käsittele pieni alue kerrallaan, esim. konepelti kannattaa jakaa 4 tai 6 alueeseen.

Levitä tasainen kerros pinnoitetta käsiteltävälle alueelle esim. vasemmalta oikealle ja takaisin liikkuen yhtenäisin liikkein. Liinassa olevan pinnoitteen tulee jättää selkeä, kostea jälki koko käsiteltävälle alueelle. Pinnoite on hieman tahmea, jota ei kannata säikähtää. heti kun ensimmäinen kerros on levitetty, tulee pinnoite tasoittaa käsiteltävälle alueelle samalla levittimellä pyörivin liikkein.

Kun pinnoite on tasoitettu, tulee poispyyhintä aloittaa välittömästi. Pyyhi ylimääräinen pinnoite huolellisesti pois hieman painetta käyttäen. Käännä liina tai ota puhdas liina käyttöön, ja viimeistele poispyyhintä vielä yhdensuuntaisin liikkein.

Varmista, ettei pinnoite pääse kuivumaan ennen poispyyhintää, sillä kuivunut ylimääräinen pinnoite on mahdotonta pyyhkiä pois. Kuivumisaika riippuu lämpötilasta sekä ilman kosteudesta, mutta sopiva aika ennen poispyyhintää on n. 10 sekuntia. Pipetti kannattaa pestä kuumalla vedellä heti käytön jälkeen, jottei se kuivu tukkoon.

Kun koko auto on käsitelty, anna pinnoitteen kuivua vähintään 24 tuntia ennen sen käyttöönottoa tai altistamista kosteudelle. 24 tunnin kuivumisen jälkeen pinnalle kannattaa levittää vielä mukana tuleva Q²M Cure. Se antaa pinnoitteelle vielä aavistuksen lisäsuojaa ja estää mm. ikävät vesipisaroiden kuivumisjäljet pinnoitteessa. Anna pinnoitteen kuivua vähintään 7 päivää ennen ensimmäistä pesua, jotta pinnoite kerkeää kuivua lopulliseen kovuuteensa.

Huom! Älä päästä aineita jäätymään! Älä asenna suorassa auringonpaisteessa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Warning label information:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H361d
fi: epäillään vaurioittavan sikiötä
sv: Misstänks kunna skada det ofödda barnet
H373
fi: Saattaa vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
sv: Kan orsaka organskador genom lång eller upprepad exponering.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.