Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ AKKUKÄYTTÖINEN

Akkukäyttöinen sumutinpullo Tokya ES-1 Gen2

Akkukäyttöinen sumutinpullo, joka tekee auton pesusta hauskaa ja vaivatonta! Tällä sumutinpullolla levität pesuaineet ilman rannekipuja. Säädettävä suutin ja pitkä käyttöaika. Sopii liuottimille ja pienpoistoaineille.

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
3.5
17 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Litt vanskelig å justere dysen
  no
  L T 12.6.2024
 2. Bra vare. Har kjøpt min andre nå, som blir gave.
  no
  Kothe-næss B 26.5.2024
 3. Köpte två stycken och dom har fungerat lite si och så. Väldigt känsliga triggers som kan sluta om ma...
  sv
  Pettersson J 11.5.2024
  Autodude: Hej Jonas, och tack så mycket för din feedback! V...
 4. Har bara provat funktionen med vatten ännu. Kanske skulle det ställbara munstycket vara lite mer lättinställt på "dimma". Och det skulle vara bättre ...
  sv
  Jonsson L 10.4.2024
 5. Glapp i triggern. Funkar bra när den funkar. Annars inte alls. Autodude va medvetna om att dom strular. Med tanke på det höga priset kan tyckas att kv...
  sv
  Raijas T 10.4.2024
 6. Den sprutar men inte så bra
  sv
  Å T 9.4.2024
 7. Såg inte på en gång att den sög ihop behållaren å det blev inte då fin efter det.
  sv
  Grönkvist J 8.4.2024
 8. Lett å bruke. God batteritid på sprayflasken.
  no
  Kothe-næss B 18.3.2024
 9. Noe av det beste jeg har prøvd. kan anbefales, veldig fornøyd.
  no
  Hesjedal P 18.3.2024
 10. Ur funktion vid första användningen, läckage vid handtagets "avtryckare". Bra reklamationshantering dock
  sv
  P L 5.3.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Akkukäyttöinen sumutinpullo, joka tekee auton pesusta hauskaa ja vaivatonta! Tällä sumutinpullolla levität pesuaineet ilman rannekipuja. Säädettävä suutin ja pitkä käyttöaika. Sopii liuottimille ja pienpoistoaineille.

 GEN2-MALLI: Soveltuu liuottimille ja pienpoistoaineille 

Duden kommentti: "Olemme käyttäneet kaikenlaisia pesuaineita tuhansia kertoja tavallisilla sumutinpulloilla siihen pisteeseen asti, että aloimme miettiä, eikö tähän ole tosiaankaan mitään helpompaa tapaa. Päätimme, että nyt on tullut aika saada helpotusta autonpesijöille. Pitkän pohdinnan, tutkimisen ja testailun tuloksena valikoimaamme saapui Tokyan akkukäyttöinen sumutinpullo ES-1, jonka ansiosta pesuaineen levitys sujuu laulellen ja käsipäivän voi jättää salille."

Tokya ES-1 Gen2 on akkukäyttöinen sumutinpullo, joka tekee auton pesusta hauskaa ja vaivatonta! Tällä sumutinpullolla levität geelimäisemmätkin pesuaineet helposti vain nappia painamalla ilman jatkuvasta pumppaamisesta aiheutuvia rannekipuja. ES-1 Gen2 on suunniteltu kestämään liuottimet, pienpoistoaineet, kylmärasvanpoistoaineet (maaöljypohjaiset aineet) sekä perinteiset rasvanpoistoaineet. Edellä mainittujen aineiden lisäksi sitä voidaan myös hyödyntää nk. normaalien pesuaineiden levityksessä (emäkset), minkä lisäksi se on myös oiva apuri esim. sisustan pesussa, kotitalouden siivoustöissä tai vaikkapa vaatteiden silityksessä. Vain mielikuvitus on rajana tämän tuotteen kanssa! Sumutinpullon suutin on säädettävissä leveäksi tai kapeaksi, mikä mahdollistaa erittäin monipuolisen käytön, ja pitkä käyttöaika (60-90 min) tarkoittaa, ettei sumutinta tarvitse olla joka pesun jälkeen lataamassa.

Sumutinosan päässä on työskentelyä helpottava valo, joka valaisee käsiteltävän kohdan tehokkaasti. Valo syttyy aina, kun sumuttimen liipaisinta painaa ja sumuttimen toisessa päässä on akulle indikointivalo, joka ilmoittaa akun varauksen tilan. Akkua voi ladata kätevästi sumuttimen toisessa päässä olevan Micro-USB-portin kautta, latausjohto sisältyy pakkaukseen. Akun kesto jopa huimat 60 - 90 min riippuen käytettävän aineen koostumuksesta, eli tätä sumutinta ei todellakaan tarvitse olla jatkuvasti lataamassa!

Huom! Huuhtelu on tärkeää: vaikka laite kestääkin tehokkaatkin liuotinpesuaineet (pl. hapot), tulee se huuhdella aina käytön jälkeen, ettei pesuainejäämiä kuivu laitteen sisään.

Huom2! Vaikka sumuttimen tiivisteet on tarkoitettu esim. kylmärasvanpoistoaineille ja pienpoistoaineille, ei ne silti kestä mitä tahansa kemikaaleja. Tärpätit, maalinohentimet, voimakkaat hapot tai muut pH:ltaan alle 5 tai yli 12 olevat aineet voivat vaurioittaa pulloa.

Varapullon sumuttimelle löydät tästä: Varapullo Tokya ES-1, 1000 ml

Ominaisuudet

 • Tuote: Akkukäyttöinen sumutinpullo Tokya ES-1 Gen2
 • Käyttötarkoitus: Helppo pesuaineen levitys
 • Soveltuu liuottimille, kylmärasvanpoistoaineille ja pienpoistoainelle
 • Tilavuus: 1000 ml
 • Käyttöaika yhdellä latauksella: 60 - 90 min
 • Akku: li-ion 2000 mAh, 3.6 V
 • Latausaika: 4 - 5 h
 • Käyttölämpötila: 5 - 40 °C
 • Takuu: 12 kk

Autoduden pikaopas

Käyttö: Kierrä pullo irti kahvasta, täytä se käytettävällä nesteellä (täytä ainoastaan ylimpään merkattuun kohtaan) ja kiristä pullo takaisin kahvaan. Käytä sumutinta painamalla virtakytkintä pohjassa ja lopeta käyttö päästämällä irti virtakytkimestä. Suutinta kiertämällä voit säätää nesteen suihkua sumun ja kohdistetun suihkun välillä.

Käytön jälkeen: Käytön jälkeen poista ylimääräinen neste pullosta ja huuhtele pullo huolellisesti. Kierrä sumutinpää irti ja huuhtele se vedellä. Lisää pulloon puhdasta vettä ja käytä sumutinta veden kanssa puhdistaaksesi sen läpikotaisin. HUUHTELU ON TÄRKEÄÄ, JOTTEI KÄYTETTY PESUAINE KUIVU LAITTEEN SISÄLLE!

Lataus: Akun varauksen indikaattorivaloja on kolme, ja latauksen aikana ne vilkkuvat ja syttyvät yksitellen. Kun pelkästään akun varauksen ensimmäinen indikaattorivalo vilkkuu, lataa sumutin. Kun akku on täynnä, kaikki valot palavat yhtäjaksoisesti.

Käyttöohje

Tokya ES-1-käyttöohje (avautuu uuteen ikkunaan).

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)