King Carthur
GYEON
ValetPRO
Soft99
Tokya
Collinite
Dr Dirt
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX
MetroVac
Fresso
DETAIL GUARDZ
Macserien
Wunder-Baum
QUIXX
STP
Lasol
AVA
Numatic
Kärcher
Star Brite
BLO

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Vaahdottimen huoltaminen - Vaahdotusverkon ja suuttimen vaihto

Vaahdotusverkon irroittaminen

Mikäli vaahdotin lopettaa yhtäkkiä toiminnan tai ei esimerkiksi talven jälkeen toimi enää normaalisti, on vika yleensä joko suuttimeen päässeessä roskassa tai tukkeutuneessa vaahdotusverkossa. Yleisimmät vaivat ovat pesurin humppaaminen, vaikka sama vaahdotin on aiemmin toiminut oikein, tai se, että vaahto valuu vetisenä suoraan vaahdottimen nokalta maahan, ilman painetta tai kunnollista vaahtoutumista. Lisäksi pahasti tukkeutunut verkko saattaa estää sen, ettei vettä tai pesuainetta tule vaahdottimen läpi juuri ollenkaan. Monesti tukkeutuneen verkon huolellinen liuottaminen liuotinpesuaineessa esim. yön yli ja huuhteleminen riittää, mutta mikäli liuotus ei auta, uuden verkon voi tilata täältä: vaahdotusverkko.

Tässä oppaassa näytämme, miten verkon ja suuttimen saa irroitettua Dr. Dirt G1-vaahdotimesta. Professional-mallissa verkon irroitus tapahtuu hieman eri tavalla (kohta 3 ei päde Professional-malliin, muutoin homma on hyvin saman kaltainen). Suutin löytyy molemmista samasta paikasta.

1. Irroita metallitappi

Käytä vasaraa ja ruuvimeisseliä tai pientä lyöntitappia, ja naputtele muovisen kuoren läpi menevä lukitustappi kevyesti irti.

2. Irroita muovikuori/viuhkansäätö

Kun lukitustappi on irroitettu, lähtee muovinen kuori vetämällä irti.

3. Vaahdotusverkko sijaitsee ympyröidyn osan sisällä

Kierrä kuvassa näkyvä osa irti jako- tai lista-avaimella

4. Poista vaahdotusverkko

Verkko lähtee nätisti esim. pöytää vasten kopauttamalla pois omasta kolostaan.

5. Liuota verkko puhtaaksi tai vaihda kokonaan uusi verkko

Laita tukkeutunut verkko ja muut vaahdottimen osat likoamaan yön yli esim. KC:n Totaliin tai vastaavaan liuotinpesuaineeseen. Liuotuksen jälkeen huuhtele osat huolellisesti lämpimällä vedellä. Pahasti tukkeutuneen verkon voi joutua vaihtamaan uuteen, joka löytyy täältä: vaahdotusverkko.

6. Kasaa vaahdotin

Laita verkko takaisin paikoilleen, ja varmista, että se on suorassa sekä asetettu niin syvälle, kuin mahdollista. Kasaa vaahdotin päinvastaisessa järjestyksessä, asenna muovikuori paikoilleen ja paina lukituspinni kiinni. Jos vaahdotin ei edelleenkään toimi normaalisi, älä epäröi olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Suuttimen irroittaminen ja vaihto

Mikäli vaahdotin ei toimi paketista otettaessa, kuten sen pitäisi, löytyy syypää useimmiten väärän kokoisesta suuttimesta tai suuttimeen päässeestä roskasta. Liian pienellä suuttimella pesuri humppaa paineita ylös ja alas, eli pesuri pyrkii nostamaan paineen oikeaksi, mutta katkaisee sen välittömästi ja yrittää uudelleen. Liian suurella suuttimella vaahto taas ei muodostu kunnolla ja tule paineella ulos, vaan valuu lähes vetenä heti vaahdottimen nokalta maahan.

Suuttimen irroittaminen on hyvin simppeli toimenpide: pyöritä vaahdottimen perässä oleva, pesurikohtainen, adapteri irti (tämä on tiukassa, johtuen tiivistyksistä), jonka jälkeen suutin näkyy perästä katsottaessa (kuvassa ympyröity). Sen saa ruuvattua tasakärkisellä meisselillä irti. Tämän jälkeen suuttimen voi puhdistaa esim. rautalangalla, tai vaihtaa sopivan kokoiseen. Eri vesimäärille sopivat suutinkoot löytyvät suuttimen tuotesivulta.

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!