ValetPRO
Dr Dirt
King Carthur
Soft99
Gyeon
Collinite
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Tokya
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Microfiber Madness
Kent
Tuf Shine
SONAX

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Takuut ja tuotepalautukset

Mitä voi palauttaa?

Autoduden tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Tuotteiden kertakäyttöisen luonteen vuoksi avatulla tai vajaalla pakkauksella ei ole jälleenmyyntiarvoa. Siksi palautusoikeus koskee ainoastaan avaamattomia tuotepakkauksia ja täysin myyntikuntoisia tuotteita. 30 päivää lasketaan päivästä, jolloin asiakas otti tuotteen vastaan.

Tuotevaihto

Käsittelemme vaihdot nopeasti, usein samana päivänä kun palautus saapuu. Voit vaihtaa yhden tai kaikki tilaamasi tuotteet, kunhan pakkaukset ovat avaamattomia ja myyntikuntoisia.

Palautusohje

 1. Pakkaa tavarat kuljetuksen kestävään pakettiin.
 2. Kirjoita paketin lähetysosoitteeksi

  Handshake Finland Oy / asiakaspalautus
  Alasintie 9
  90400 Oulu
  Matkahuollon sopimustunnus 9513481

 3. Liitä pakkauksen sisään saate, jossa on selkeästi omat yhteystietosi, sekä palautuksen syy ja toivottava toimenpide (rahojen palautus / vaihto tuotteeseen X) ja tarvittaessa tilinumero.
 4. Vie paketti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen ja mainitse sen olevan Handshake Finland Oy:n asiakaspalautus. Kysyttäessä, sopimustunnus on 9513481.


HUOM! On tärkeää käyttää nimenomaan Matkahuollon asiakaspalautusta, jotta paketti kannetaan meille perille asti ja käsittely on sinulle täysin maksutonta ja mahdollisimman nopeaa!

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 14 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!