King Carthur
GYEON
ValetPRO
Soft99
Tokya
Collinite
Dr Dirt
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX
MetroVac
Fresso
DETAIL GUARDZ
Macserien
Wunder-Baum
QUIXX
STP
Lasol
AVA
Numatic
Kärcher
Star Brite

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

HD Foam Lance PA Pesuainevaahdotin, 1,5 mm

HD Foam Lance PA Pesuainevaahdotin, 1,5 mm
4/6 ×

Pohjoismaiden Suurin Halvimmat hinnat
Pikatoimitus Ilmainen Palautus (0€)

- ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN -

88,90
Valitse haluamasi vaihtoehto:

Tuotetta ei ole saatavilla juuri nyt. Se on voinut myös poistua valikoimasta. Jos tarvitset apua vaihtoehtoisen tuotteen valinnassa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Tuoteseloste
Suurella, 1,5 mm suuttimella varustettu malli painepesureihin, joiden vedentuotto on tavanomaista korkeampi.

Painepesuriin suutinputken tilalle liitettävä vaahdotuslaite snow foam -tyyppisille pesuaineille. Kunnollinen esipesu parantaa sen jälkeen tehtävän kinnaspesun turvallisuutta. Tehokkaalla vahaturvallisella esipesuaineella, kuten Bilt Hamber Auto-foamilla saadaan jo kosketuksettomalla esipesulla päivittäiseen käyttöautoon riittävän hyvä pesutulos.

Tämä 1,50 mm suutinkoolla varustettu malli sopii yleisesti ottaen pesureihin, joiden vedentuotto on 13-16 litraa minuutissa (780-960 litraa tunnissa).

Ominaisuudet

Autoduden pikaopas

Annostele käyttämäsi pesuaine valmistajan ohjeen mukaan vaahdottimen pulloon. Seos on maksimilla, kun säätönuppi on kierretty myötäpäivään (asteikossa on merkinnät 0-10). Kokeile aluksi toiminta noin säädön puolivälissä ja muuta tarpeen mukaan sopivan vaahdon koostumuksen saavuttamiseksi. Huuhtele lance aina käytön jälkeen poistamalla pullo, säätämällä seos maksimille ja laskemalla pesurilla vettä läpi n. 10 sekuntia.

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi
Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!