ValetPRO
Dr Dirt
King Carthur
Soft99
Collinite
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Tokya
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
Auto Glym
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Microfiber Madness
Kent
Tuf Shine

Soviterenkaat HCR Set (=4 pcs)(4)

Soviterenkaat HCR Set (=4 pcs)

ILMAINEN TOIMITUS YLI 120€ TILAUKSEEN

Monipuoliset Maksutavat   1-2 Päivän Pikatoimitus   Ilmainen palautus / vaihto

Hinta alk. 24,90
Valitse haluamasi vaihtoehto:
Voit maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla. Toimitamme myös postiennakolla, osamaksulla ja laskulla. Toimituskulut alk. 5,49 €. Arkisin klo 14 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään jo samana päivänä. Toimitusaika 1-2 vrk.
Tuoteseloste

Soviterenkaita käytetään jälkimarkkinoille toimitettavissa alumiinivanteissa, jotta samaa vannetta voidaan myydä useaan eri automalliin joissa on sama pulttijako, mutta erikokoinen keskireikä. Jos vanteessa on auton pyörännapaa suurempi keskireikä niin väliin tarvitaan soviterengas. Sarja soviterenkaita sisältää 4 kpl sovitteita. Soviterenkaan korkeus on 10 mm.

* Huom! Jos et löydä listasta juuri etsimääsi soviterengas-kokoa, valitse lähimmäksi osuva ~0,5 mm -koko. Sovitteilla on vaihto- ja palautusoikeus.

Jos kyseessä on juuri kyseiselle automallille tarkoitettu vanne, kuten esim. merkkikohtainen alkuperäisvanne, on keskireikä yleensä jo valmiiksi oikean kokoinen eikä sovitetta tarvita. Tavallisesti tarvikevanteiden maahantuoja toimittaa sovitekappaleet vanteiden mukana.

Jos vanteen keskireikä on suurempi kuin pyörännapa, ei vanne keskity oikein ja seurauksena on erityisesti yli 60 km/h nopeuksilla ajettaessa "rattiin tuntuvaa" täryyttämistä.

HUOM! Soviterengas ei vaikuta ET-lukuun eli vanteen keskilinjaan suhteessa pyörännapaan. Soviterengas ei ole ns. levikekappale eli ns. spacer.

Soviterengas keskittää vanteen auton pyörännapaan.

1. Ajotuntuma, jos vanne ei keskity oikein. 2. Soviterenkaan avulla rengas keskittyy keskelle ja kulku on tasaista.

 

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Jos vanteen keskireikä on suurempi kuin pyörännapa, ei vanne keskity oikein ja seurauksena on ajaessa "rattiin tuntuvaa" täryyttämistä. Oheisesta kuvasta selvinnee miksi joissakin tapauksissa pyörännavan ja vanteen väliin tarvitaan sovitekappale eli soviterengas:

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?
Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä useille edustamillemme tuotteille. Ks. Lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi
075 328 5825 / Miika Jokelainen

Tsekkaa myös seuraavat tuotteet, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,95 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 14 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Oulun varastoltamme yleensä jo samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!