ValetPRO
Dr Dirt
King Carthur
Soft99
Gyeon
Collinite
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Tokya
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Microfiber Madness
Kent
Tuf Shine
SONAX

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Rengaspinnoite Soft99 Black Black Hard Coat For Tire, 110 ml

brand
Rengaspinnoite Soft99 Black Black Hard Coat For Tire, 110 ml
4/6 ×
brand

3 arvostelun perusteella

Monipuoliset Maksutavat 1-2 Päivän Pikatoimitus Palautusoikeus 30 Päivää

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

24,90
Varastossa 17 kpl
Voit maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla. Toimitamme myös postiennakolla, osamaksulla ja laskulla. Toimituskulut alk. 5,49 €. Arkisin klo 14 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään jo samana päivänä. Toimitusaika 1-2 vrk.
Tuoteseloste

Soft99 Black Black Hard Coat For Tire on erityisesti auton renkaille tarkoitettu kiilloke. Black Black antaa todella voimakkaan kiillon, joka myös kestää jopa 2 kk. Erittäin kova pinnoite tekee renkaiden puntaana pitämisestä helppoa ja mukavaa. Tavallisien pesujen yhteydessä kestoksi saadaan tälle noin 2kk. Dude suosittelee tätä, jos tavoitteena on saada maksimaalinen kiilto renkaisiin.

Ominaisuudet

Autoduden pikaopas

Puhdista renkaat ERITTÄIN huolellisesti. Tee myös rasvanpoisto. Aseta suojakäsineet. Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä. Annostele ainetta levittimelle riittävästi. Aloita levittäminen ylhäältä alaspäin. Levitä ainetta huolellisesti renkaan jokaiseen kohtaan. Ainetta voidaan kerrostaa, maksimaalisen kiillon saamiseksi. Varo aineen joutumista esimerkiksi vanteille, jos näin kuitenkin tapahtuu, puhdista pinta esim IPA:lla. Anna kuivua 5-10 minuuttia. Suositellaan 24h kuivumista ennen pesua ja kastelua.

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?
Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä useille edustamillemme tuotteille. Ks. Lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi
075 328 5825 / Miika Jokelainen
Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 14 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!