ValetPRO
Dr Dirt
King Carthur
Soft99
Gyeon
Collinite
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Tokya
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Lasinpesuneste Soft99 Glaco Washer Pouch Pack, -40 °C 2000 ml

brand
Lasinpesuneste Soft99 Glaco Washer Pouch Pack, -40 °C 2000 ml
4/6 ×
brand

13 arvostelun perusteella

Monipuoliset Maksutavat 1-2 Päivän Pikatoimitus Palautusoikeus 30 Päivää

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

8,42
-66%
24,90
-
Ei saatavilla
Tuotetta ei ole saatavilla juuri nyt. Se on voinut myös poistua valikoimasta. Jos tarvitset apua vaihtoehtoisen tuotteen valinnassa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Tuoteseloste
Täysin uudenlainen nanoteknologiaan perustuva, etanolipohjainen lasinpesuneste. Muodostaa kovan likaa ja vettä hylkivän suojakalvon lasille. Voidaan käyttää vuoden ympäri aina -40°C pakkasiin asti.

SUPERTARJOUS!

PINNOITTAVA LASINPESUNESTE!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Soft99 Glaco Washer Pouch Pack on täysin uudenlainen nanoteknologiaan perustuva, etanolipohjainen lasinpesuneste. Aine puhdistaa lasipinnan tehokkaasti liasta muodostaen samalla kovan kemiallisen sidoksen lasin pintaan, ja lopputuloksena on mahtava veden käyttäytyminen! Sadekelillä vesi pakenee pinnoilta ilmavirran mukana, joten pyyhkimien käyttötarve vähenee huomattavasti varsinkin suuremmilla nopeuksilla ajettaessa. Tämä estää tuulilasin ja pyyhkijöiden kulumista, sekä pesuaineen tarve ja käyttö on vähäisempi ja siksi se riittää pidempään.

Ainetta voidaan käyttää koko vuoden ympäri, aina -40°C pakkasiin asti. Parhaan vaikutuksen saamiseksi suosittelemme aineen käyttöä jo pinnoitetulle lasipinnalle, mutta aine toimii mainiosti myös sellaisenaan.

Laimennusohjeet

Ominaisuudet

Autoduden pikaopas

Varmista, että auton säiliö tyhjennetään kokonaan aiemmasta nesteestä. Kaada haluamasi määrä ainetta säiliöön ja laimenna vedellä tarvittaessa. Parhaan vaikutuksen saamiseksi suosittelemme aineen käyttöä jo pinnoitetulle tuulilasille, mutta aine toimii mainiosti myös sellaisenaan.

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?
Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä useille edustamillemme tuotteille. Ks. Lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi
075 328 5825 / Miika Jokelainen
Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 14 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!