King Carthur
GYEON
ValetPRO
Soft99
Tokya
Collinite
Dr Dirt
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX
MetroVac
Fresso
DETAIL GUARDZ
Macserien
Wunder-Baum
QUIXX
STP
Lasol
AVA
Numatic
Kärcher
Star Brite
BLO

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Kiillotuskone Mirka AROP-B 312NV - Epäkesko

brand
Kiillotuskone Mirka AROP-B 312NV - Epäkesko
4/6 ×
brand

Pohjoismaiden Suurin Halvimmat hinnat
Pikatoimitus Ilmainen Palautus (0€)

- ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN -

799
ILMAINEN TOIMITUS!
Varastossa 1 kpl
Voit maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla. Toimitamme myös postiennakolla, osamaksulla ja laskulla. ILMAINEN TOIMITUS! Arkisin klo 13 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään yleensä jo samana päivänä. Toimitusaika 1-2 vrk.
Tuoteseloste
Ammattikäyttöön suunniteltu huippuluokan johdoton epäkeskokiillotuskone. Suunniteltu ensisijaisesti pienten alueiden kiillottamiseen.

HEI, TOIMITAMME TÄMÄN TUOTTEEN ILMAISEKSI!!

Mirka AROP-B 312NV on huippuluokan suorituskykyä tarjoava johdoton epäkeskokiillotuskone, joka on suunniteltu autovalmistajille ja maalaamoihin sekä muuhun vaativaan ammattikäyttöön. Kone on tarkoitettu ensisijaisesti pienten alueiden kiillottamiseen. Sähköinen hallintajärjestelmä ja hiiliharjaton moottori lisäävät koneen tehokkuutta ja mahdollistavat koneen pidemmän käyttöiän. Kone toimii toimii 12 mm epäkeskoliikkeellä, joka takaa nopean työstämisen, mutta on riittävän pieni tarkkaankin työstöön. Koneen asetuksia on mahdollista muokata Bluetoothin kautta, kännykkään ladattavalla myMirka-sovelluksella.

Johdottoman ja ergonomisen muotoilun sekä pienen koon ansiosta konetta on helppo ja mukava käsitellä. Lisäksi akun optimaalinen sijoitus erinomaisella painojakaumalla antaa käyttäjälle täydellisen liikkumisvapauden ja varmuuden koneen tarkkaan ohjaamiseen. Koneen mukana toimitetaan 2 akkua ja laturi.

Toimitussisältö

Ominaisuudet

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi
Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!