King Carthur
GYEON
ValetPRO
Soft99
Tokya
Collinite
Dr Dirt
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX
MetroVac
Fresso
DETAIL GUARDZ
Macserien
Wunder-Baum
QUIXX
STP
Lasol
AVA
Numatic
Kärcher
Star Brite
BLO

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Laikanpuhdistus ämpäri Grit Guard Universal Pad Washer

Laikanpuhdistus ämpäri Grit Guard Universal Pad Washer
4/6 ×

Pohjoismaiden Suurin Halvimmat hinnat
Pikatoimitus Ilmainen Palautus (0€)

- ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN -

149
ILMAINEN TOIMITUS!
Varastossa 15 kpl
Voit maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla. Toimitamme myös postiennakolla, osamaksulla ja laskulla. ILMAINEN TOIMITUS! Arkisin klo 13 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään yleensä jo samana päivänä. Toimitusaika 1-2 vrk.
Tuoteseloste
Vie laikanpesun NEXTILLE LEVELILLE. Todella helppokäyttöinen ja tehokas apuväline laikkojen pesuun. MADE IN USA!

HEI, TOIMITAMME TÄMÄN TUOTTEEN ILMAISEKSI!!

Universal pad washer on erinomainen apuväline laikkojen puhdistukseen. Laikka annetaan olla kiillotuskoneessa kiinni, ja koneella pyöritetään laikkaa pesuria vasten. Kiillotuskone tekee siis työn! Se sopii useimmille laikkatyypeille, sekä sinne mahtuu suurempikin laikka pestäväksi. Pesuri on optimoitu ja suunniteltu vain ja ainoastaan laikkojen pesuun, joten se suoriutuu tästä hommasta erinomaisesti. Laitteistoa voidaan käyttää niin vaahtomuovi-, mikrokuitu- ja villalaikoille. Laitetta voidaan käyttää niin rotary kuin epäkeskokoneella. (Soveltuu vain yksilaikkaisille koneille.)

MADE IN USA

ANNA KONEEN TEHDÄ TYÖ!

Universal pad washer on loppuunasti mietitty kokonaisuus. Mukana tulee itse pesuämpäri, jousitettu alusta ritilälle, jonka avulla laikkaa voidaan painaa juuri riittävästi pesuveteen. Lisäksi laitteistossa on aukeava kansi, joten suuremmatkin laikat menevät vaivatta pesuriin. Lisäksi kansi estää roiskeiden lentämistä käyttäjän päälle. Pesurissa on myös kuivaamiseen tarkoitettu, joka voidaan kiinnittää ämpärin reunalle, taikka vaihtohetoisesti pitää pesuriritilässä nostaakseen pesutehoa. Mukana toimitetaan myös tiivisteellä varustettu kierrekansi, joten pesuaineella täytetyn ämpärin siirtäminen on helppoa.

Pesuaineena toimii mikätahansa laikkojen pesuun tarkoitettu puhdistusaine. Mukana toimitetaan Grit Guardin Pad Renewing Solution pesuainetta.

Toimitussisältö

Ominaisuudet

Pikaopas

Täytä ämpäri vedellä siten, että ritilän ollessa painettuna ala-asentoon vesi ylittää verkon noin 5-10ml. Lisää veteen hieman laikanpuhdistusainetta. (Pesuaineen määrä vaihtelee aineesta riippuen, mukana tulevaa PMS:sää, noin 5 suihkausta. Lisäksi laita pari ruiskausta pesuainetta suoraan laikkaan. Kiinnitä laikka kiillotuskoneeseen. Aseta laikka ritilää vasten, ja sulje roiskesuoja. Käytä alhaisia pyörintänopeuksia. Pyöritä laikkaa ritilää vasten noin puoliminuuttia. Kevennä painamista, jotta laikka nousee pois vedestä ja aja ritilää vasten kevyesti kuvattaaksesi laikkaa. Vältä suuria kierrosnopeuksia etenkin epäkeskokoneilla. Avaa roiskesuoja. Voit kuivata vielä lisää laikkaa mukana tulevalla lisäosalla, jonka voit kiinnittää kannen reunaan.

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Yhteensopivat tuotteet

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!