ValetPRO
Dr Dirt
King Carthur
Soft99
Collinite
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Tokya
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
Auto Glym
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Microfiber Madness
Kent
Tuf Shine

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Laikanpuhdistus ämpäri Grit Guard Universal Pad Washer

Laikanpuhdistus ämpäri Grit Guard Universal Pad Washer
4/6 ×

ILMAINEN TOIMITUS YLI 120€ TILAUKSEEN

Monipuoliset Maksutavat   1-2 Päivän Pikatoimitus   Ilmainen palautus / vaihto

ILMAINEN TOIMITUS!
149
Varastossa yli 20 kpl
Voit maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla. Toimitamme myös postiennakolla, osamaksulla ja laskulla. ILMAINEN TOIMITUS! Arkisin klo 14 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään jo samana päivänä. Toimitusaika 1-2 vrk.
Tuoteseloste

HEI, TOIMITAMME TÄMÄN TUOTTEEN ILMAISEKSI!!

Universal pad washer on erinomainen apuväline laikkojen puhdistukseen. Laikka annetaan olla kiillotuskoneessa kiinni, ja koneella pyöritetään laikkaa pesuria vasten. Kiillotuskone tekee siis työn! Se sopii useimmille laikkatyypeille, sekä sinne mahtuu suurempikin laikka pestäväksi. Pesuri on optimoitu ja suunniteltu vain ja ainoastaan laikkojen pesuun, joten se suoriutuu tästä hommasta erinomaisesti. Laitteistoa voidaan käyttää niin vaahtomuovi-, mikrokuitu- ja villalaikoille. Laitetta voidaan käyttää niin rotary kuin epäkeskokoneella. (Soveltuu vain yksilaikkaisille koneille.)

MADE IN USA

ANNA KONEEN TEHDÄ TYÖ!

Universal pad washer on loppuunasti mietitty kokonaisuus. Mukana tulee itse pesuämpäri, jousitettu alusta ritilälle, jonka avulla laikkaa voidaan painaa juuri riittävästi pesuveteen. Lisäksi laitteistossa on aukeava kansi, joten suuremmatkin laikat menevät vaivatta pesuriin. Lisäksi kansi estää roiskeiden lentämistä käyttäjän päälle. Pesurissa on myös kuivaamiseen tarkoitettu, joka voidaan kiinnittää ämpärin reunalle, taikka vaihtohetoisesti pitää pesuriritilässä nostaakseen pesutehoa. Mukana toimitetaan myös tiivisteellä varustettu kierrekansi, joten pesuaineella täytetyn ämpärin siirtäminen on helppoa.

Pesuaineena toimii mikätahansa laikkojen pesuun tarkoitettu puhdistusaine. Mukana toimitetaan Grit Guardin Pad Renewing Solution pesuainetta.

Toimitussisältö

Ominaisuudet

Pikaopas

Täytä ämpäri vedellä siten, että ritilän ollessa painettuna ala-asentoon vesi ylittää verkon noin 5-10ml. Lisää veteen hieman laikanpuhdistusainetta. (Pesuaineen määrä vaihtelee aineesta riippuen, mukana tulevaa PMS:sää, noin 5 suihkausta. Lisäksi laita pari ruiskausta pesuainetta suoraan laikkaan. Kiinnitä laikka kiillotuskoneeseen. Aseta laikka ritilää vasten, ja sulje roiskesuoja. Käytä alhaisia pyörintänopeuksia. Pyöritä laikkaa ritilää vasten noin puoliminuuttia. Kevennä painamista, jotta laikka nousee pois vedestä ja aja ritilää vasten kevyesti kuvattaaksesi laikkaa. Vältä suuria kierrosnopeuksia etenkin epäkeskokoneilla. Avaa roiskesuoja. Voit kuivata vielä lisää laikkaa mukana tulevalla lisälsalla, jonka voit kiinnittää kannen reunaan.

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?
Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä useille edustamillemme tuotteille. Ks. Lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi
075 328 5825 / Miika Jokelainen

Tsekkaa myös seuraavat tuotteet, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Puhdistussavi Bilt Hamber Auto-Clay Soft, 200 g

Puhdistussavi Bilt Hamber Auto-Clay Soft, 200 g

Puhdistussavi, pehmeä.

18,90
⭐️ TOIMIVA RATKAISU! ⭐️
Sumutin Kwazar HD Premium, 38 mm

Sumutin Kwazar HD Premium, 38 mm

Sumutin metrin mittaisella ja taipuvalla letkulla. Sopii useimpiin 1 ja 5 litran kanistereihin. Jokaisen autonpuunaajan ehdoton lisävaruste!

12,95
Sumutinpullo Dr Dirt 360 PRO+, 0,8l

Sumutinpullo Dr Dirt 360 PRO+, 0,8l

Ennennäkemättömän kätevä, kaksitoiminen sumutin, joka toimii myös ylösalaisin! SUOSITTELEMME!

9,95
ALL IN ONE - NAHANHOITOSETTI
Nahanhoitosetti Furniture Clinic Leather Car Interior Care Kit

Nahanhoitosetti Furniture Clinic Leather Car Interior Care Kit

Nahkaosien hoitosetti joka sisältää niin puhdistus- kuin suoja-aineenkin. Erityisesti nykyaikaisille nahkaosille.

34,90
Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,95 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 14 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Oulun varastoltamme yleensä jo samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!