King Carthur
GYEON
ValetPRO
Soft99
Tokya
Collinite
Dr Dirt
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX
MetroVac
Fresso
DETAIL GUARDZ
Macserien
Wunder-Baum
QUIXX
STP
Lasol
AVA
Numatic
Kärcher
Star Brite
BLO

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

King Carthur-kiillotusjärjestelmä - Yksinkertainen ja tehokas

Myllytys voi vaikuttaa vaikealta, tylsältä ja monimutkaiselta, mutta sitä sen ei todellakaan tarvitse olla. Oikeantekniikan, välineiden ja varusteiden avulla päästään helposti huimiin tuloksiin. Kuulemme päivittäin kysymyksen:

"En ole koskaan myllyttänyt aiemmin. Miten se tehdään ja mitä tarvikkeita tarvitsen?"

VASTAUS: "Testaa rohkeasti. Myllytyskään ei ole mitään rakettitiedettä, kunhan homman pitää yksinkertaisena. Suosittelemme aloittamaan epäkeskokoneella, kuten Tokyan OP5:lla, jolla virheitä on vaikea tehdä eivätkä virheet aiheuta pahoja vaurioita. Lopputulos on varmuudella hologrammiton ja parempi kuin lähtökohta!

OP5:sta löytyy parikin erilaista, valmista settiä jossa on mukana kaikki tarvittava: PREMIUM ja DELUXE. Aloita hienoimmalla aine/laikka-yhdistelmällä, ja jos se ei tehoa, siirry karkeampaan kunnes riittävä leikkaavuus löytyy. Perusteet oppii todella nopeasti, kun rupeaa hommiin! Autonhoidon ABC:sta löytyy lisäksi todella kattavasti tietoa kaikesta myllytykseen liittyvästä."


KING CARTHUR-KIILLOTUSSARJA

Sekä aineet, että laikat on merkattu värikoodilla käytön helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Yhdistä oikea kiillotusaine oikean laikan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

(Huom! Värikoodit kertovat ainoastaan suositellut yhdistelmät. Toki laikkoja ja aineita on mahdollista yhdistellä miten haluaa, maalipinnan kunnosta riippuen.)

  • KELTAINEN korkki ja laikka: Voimakkaasti leikkaava yhdistelmä, syvien naarmujen poistoon
  • ORANSSI laikka: Kevyesti leikkaava (käytetään KELTAISEN tai VIHREÄN aineen kanssa)
  • VIHREÄ korkki ja laikka: Voimakkaasti kiillottava, käytetään kevyiden naarmujenpoistoon
  • SININEN korkki: Kevyesti kiillottava (käytetään VIHREÄN tai MUSTAN aineen kanssa)
  • MUSTA korkki ja laikka: Viimeistelyyn, parhaan kiillon saavuttamiseksi

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!