Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Akkukäyttöinen sumutinpullo Tokya ES-1

✅ AKKUKÄYTTÖINEN

Akkukäyttöinen sumutinpullo, joka tekee auton pesusta hauskaa ja vaivatonta! Tällä sumutinpullolla levität pesuaineet ilman rannekipuja. Säädettävä suutin.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.42,42
-15%49,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hieman tehokkaampi pumppu saisi olla
I J30.3.2022
tuntuu toimivan todella hyvin aineen levityksessä. Suihku on tasaisen ja yllättävän voimakas. Itse levitän tällä esim pesun aika shampoota maalipintaan. Miinuksena se että pullossa ei ole taipuisaa imuletkua ja painoa sen päässä. Tämä aiheuttaa sen että pullon ollessa vinossa aineen levitys ei toimi. Toivon tätä tulevaan tuotekehiteltyyn malliin. Ja hinta on noussut näemmä, alkuperäinen hinta oli kohtuullinen
K K24.3.2022
Ihan kelpo kampe, ei toimi vaahdottimena vaan liukkareille suunnattu.
V H18.3.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Akkukäyttöinen sumutinpullo, joka tekee auton pesusta hauskaa ja vaivatonta! Tällä sumutinpullolla levität pesuaineet ilman rannekipuja. Säädettävä suutin.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Duden kommentti: "Olemme käyttäneet kaikenlaisia pesuaineita tuhansia kertoja tavallisilla sumutinpulloilla siihen pisteeseen asti, että aloimme miettiä, eikö tähän ole tosiaankaan mitään helpompaa tapaa. Päätimme, että nyt on tullut aika saada helpotusta autonpesijöille. Pitkän pohdinnan, tutkimisen ja testailun tuloksena valikoimaamme saapui Tokyan akkukäyttöinen sumutinpullo ES-1, jonka ansiosta pesuaineen levitys sujuu laulellen ja käsipäivän voi jättää salille."

Tokya ES-1 on akkukäyttöinen sumutinpullo, joka tekee auton pesusta hauskaa ja vaivatonta! Tällä sumutinpullolla levität geelimäisemmätkin pesuaineet helposti vain nappia painamalla, ilman jatkuvasta pumppaamisesta aiheutuvia rannekipuja.

Sumutinpullon suutin on säädettävissä leveäksi tai kapeaksi, mikä mahdollistaa erittäin monipuolisen käytön. ES-1 soveltuu hyvin mm. raudanpoistoaineiden, esipesuaineiden ja vaikkapa sisätilojen puhdistusaineiden levitykseen, tai kaikille muille pH-arvoltaan 5 - 12 oleville aineille. ES-1-sumutinpulloa voi käyttää myös sisustan pesuun, kotitalouden siivoustöihin tai vaikkapa vaatteiden silityksen apuna. Vain mielikuvitus on rajana tämän tuotteen kanssa!

Sumutinosan päässä on työskentelyä helpottava valo, joka valaisee käsiteltävän kohdan tehokkaasti. Valo syttyy aina, kun sumuttimen liipaisinta painaa ja sumuttimen toisessa päässä on akulle indikointivalo, joka ilmoittaa akun varauksen tilan. Akkua voi ladata kätevästi sumuttimen toisessa päässä olevan Micro-USB-portin kautta, latausjohto sisältyy pakkaukseen. Akun kesto jopa huimat 60 - 90 min riippuen käytettävän aineen koostumuksesta, eli tätä sumutinta ei todellakaan tarvitse olla jatkuvasti lataamassa!

HUOM! Testiemme mukaan laite kestää käytännössä kaikki pesuaineet (pl. hapot), mutta mikäli esim. pienpoistoaine jätetään laitteen sisään, vaurioittaa se kuivuessaan rakennetta. Tämän vuoksi huolellinen huuhtelu käytön jälkeen on ensisijaisen tärkeää!

Ominaisuudet

 • Tuote: Akkukäyttöinen sumutinpullo Tokya ES-1
 • Käyttötarkoitus: Helppo pesuaineen levitys
 • Tilavuus: 1000 ml
 • Käyttöaika yhdellä latauksella: 60 - 90 min
 • Akku: li-ion 2000 mAh, 3.6 V
 • Latausaika: 4 - 5 h
 • Käyttölämpötila: 5 - 40 °C
 • Takuu: 12 kk

Autoduden pikaopas

Käyttö: Kierrä pullo irti kahvasta, täytä se käytettävällä nesteellä (täytä ainoastaan ylimpään merkattuun kohtaan) ja kiristä pullo takaisin kahvaan. Käytä sumutinta painamalla virtakytkintä pohjassa ja lopeta käyttö päästämällä irti virtakytkimestä. Suutinta kiertämällä voit säätää nesteen suihkua sumun ja kohdistetun suihkun välillä.

Käytön jälkeen: Käytön jälkeen poista ylimääräinen neste pullosta ja huuhtele pullo huolellisesti. Kierrä sumutinpää irti ja huuhtele se vedellä. Lisää pulloon puhdasta vettä ja käytä sumutinta veden kanssa puhdistaaksesi sen läpikotaisin. HUUHTELU ON TÄRKEÄÄ, JOTTEI KÄYTETTY PESUAINE KUIVU LAITTEEN SISÄLLE!

Lataus: Akun varauksen indikaattorivaloja on kolme, ja latauksen aikana ne vilkkuvat ja syttyvät yksitellen. Kun pelkästään akun varauksen ensimmäinen indikaattorivalo vilkkuu, lataa sumutin. Kun akku on täynnä, kaikki valot palavat yhtäjaksoisesti.

Käyttöohje

Tokya ES-1-käyttöohje (avautuu uuteen ikkunaan).

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.