ValetPRO
Dr Dirt
King Carthur
Soft99
Collinite
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Tokya
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
Auto Glym
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Microfiber Madness
Kent
Tuf Shine

Nahanmaalaussetti Furniture Clinic Colourant Kit

brand
Nahanmaalaussetti Furniture Clinic Colourant Kit

- JUURI NYT -  
ILMAINEN TOIMITUS 
YLI 120€ TILAUKSEEN

149
Valitse haluamasi vaihtoehto:
Voit maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla. Toimitamme myös postiennakolla, osamaksulla ja laskulla. ILMAINEN TOIMITUS! Arkisin klo 14 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään jo samana päivänä. Toimitusaika 1-2 vrk.
Tuoteseloste

HEI, TOIMITAMME TÄMÄN TUOTTEEN ILMAISEKSI!!

HUOM! Pystymme tilauksesta toimittamaan massiivisen määrän eri nahansävyjä (sävyt sivun loppupuolella)! Jos tarvitset tietyn sävyn, jota ei vielä ole valikoimassamme, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin lisämme tuotteen tilattavaksi. Tilaustuotteiden toimitusaika on noin 6-8 viikkoa tilauksesta.

Furniture Clinic Colourant Kit on täydellinen kitti sinulle, joka olet haaveillut yksittäisten nahkaosien- tai vaikkapa koko nahkaverhoilun uudelleenmaalamisesta. Tämä kätevä setti antaa sinulle mahdollisuuden maalata vaikkapa auton penkit kokonaan uusiksi, joko alkuperäistä vastaavalla sävyllä tai halutessasi kokonaan toisella värillä. Setissä on kaikki tarvittava: pohjustaminen onnistuu mukana tulevilla aineilla, sekä maalaus mukana tulevalla maaliruiskulla. Ja mikäli epäilet ettet voisi käyttää maaliruiskua, mukana toimitetaan paineilmapullo, jonka avulla maalaminen onnistuu ilman ulkopuolisia apuvälineitä. SUOSITTELEMME!

HUOM! Tällä tuotteella voit myös kätevästi pilata autosi nahkapenkit JOS et tiedä mitä olet tekemässä! Tämä tuote soveltuu vain ja ainoastaan ns. aidolle nahalle, ei esimerkiksi polyuretaanipinnoitetulle haljasnahalle. Tutustu siis tarkasti nahkapenkkien maalamiseen ja hoitoon ennen jo työn aloittamista (jo ennen kitin tilaamista). Ota siis aivan ensiksi selvää mitä nahkaa autosi penkkit ovat => NAHANHOITO-OPAS!

Toimitussisältö

Ominaisuudet

Ohjeet:

HUOM! Pystymme tilauksesta toimittamaan massiivisen määrän eri nahansävyjä! Jos tarvitset tietyn sävyn, jota ei vielä ole valikoimassamme, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin lisämme tuotteen tilattavaksi. Tilaustuotteiden toimitusaika on noin 6 viikkoa tilauksesta.

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Tsekkaa myös seuraavat tuotteet, jotka saattavat kiinnostaa sinua

DUDE SUOSITTELEE!
Raudanpoistoaine ValetPRO Dragons Breath

Raudanpoistoaine ValetPRO Dragons Breath

Hieman geelimäinen raudanpoistoaine. Hyvä hinta-tehosuhde. SUOSITTELEMME!

Hinta alk..12,90

Nahanvärjäysaine Furniture Clinic Leather Re-Colouring Balm, 250 ml

Nahanvärjäysaine Furniture Clinic Leather Re-Colouring Balm, 250 ml

15 ERI SÄVYÄ!! Kuluneiden ja halkeilleiden nahkaosien alkuperäisen värin palauttamiseen, sekä naarmujen ja halkeamien värjäämiseen.

Hinta alk..24,95

Sumutin PureCare Sprayer PRO, 38 mm

Sumutin PureCare Sprayer PRO, 38 mm

Sumutin metrin mittaisellla letkulla. Sopii useimpiin 1 ja 5 litran kanistereihin. Suuremmalla virtauksella!

4,95

DUDE SUOSITTELEE!!!
Muovipinnoite Gtechniq C4 Permanent Trim Restorer

Muovipinnoite Gtechniq C4 Permanent Trim Restorer

Yksi parhaista muovinhoitotuotteista. Järkyttävän tehokas ja riittoisa. Saa näyttämään muovin kuin uudelta. Uskomaton kesto!

Hinta alk..36,90

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,95 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 14 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Oulun varastoltamme yleensä jo samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!