ValetPRO
Dr Dirt
King Carthur
Soft99
Collinite
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Tokya
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
Auto Glym
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Microfiber Madness
Kent
Tuf Shine

Myllytyssetti Tokya OP5 All In One DELUXE - Epäkesko(5)

brand
Myllytyssetti Tokya OP5 All In One DELUXE - Epäkesko

ILMAINEN TOIMITUS YLI 120€ TILAUKSEEN

Monipuoliset Maksutavat   1-2 Päivän Pikatoimitus   Palautusoikeus 30 Päivää

299-349,40 €
Tulossa n. 1-2 viikon kuluttua
Tuote kuuluu valikoimaamme mutta on juuri nyt loppunut. Voit tilata silti. Tuote toimitetaan välittömästi, kun tuotetta saapuu taas varastoon. Varastoonsaapumisaika on arvio mutta paikkansapitävyys on hyvä.
Tuoteseloste

HEI, TOIMITAMME TÄMÄN TUOTTEEN ILMAISEKSI!!

Epäkesko Myllytyssetti Tokya OP5 All In One Deluxe-myllytyssetti, joka sisältää kaiken tarvittavan (ja enemmänkin) auton maalipinnan ehostukseen, naarmujen poistoon, koneelliseen vahaukseen ym...

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Sisältää myllytyskoneen, kolme kiillotusainetta ja kuusi laikkaa, jotka yhdessä mahdollistavat työvaiheet aina peilipintaan asti. Soveltuu sekä aloittelijoille, että ammattilaisille helpon käsiteltävyyden ja erinomaisten ominaisuuksien ansiosta. Lisäksi tuotepaketissa toimitetaan myllytysaineen poispyyhintään soveltuvat mikrokuituliinat! Ps. katso lisätietoja koneellisesta kiillotuksesta autonhoidon ABC:sta.

Ps. Voit toki ostaa myös pelkän koneen!

Pss. Saatavilla myös edullisempi myllytyssetti!

Myllytyssetti Tokya All In One Deluxe sisältää seuraavat tuotteet:

 1. Kiillotuskone Tokya OP5 - Luotettava loistavan hinta-laatusuhteen epäkeskokiillotuskone.
 2. Polarshine 15 Cutting, 250 ml - Erittäin leikkaava kiillotusaine.
 3. Polarshine 10 Cutting / Polishing, 250 ml - Keskikarkea kiillotusaine, sopii 1-step kiillotukseen.
 4. Polarshine 5 Finalizing, 250 ml - Viimeistelykiillotusaine. POLARSHINE 8 KORVAA!
 5. PB Heavy Cut, Keltainen - Voimakkaasti leikkaava kiillotuslaikka, 140 mm
 6. PB Soft Cut, Oranssi - Kevyesti leikkaava kiillotuslaikka, 140 mm
 7. PB Heavy Polish, Vihreä - Voimakkaasti kiillottava kiillotuslaikka, 140 mm
 8. PB Soft Polish, Sininen - Kevyesti kiillottava kiillotuslaikka, 140 mm
 9. PB Finishing, Musta - Viimeistelykiillotuslaikka, 140 mm
 10. Viimeistelypuhdistusaine Padboys IPA 500 ml - Viimeistelypuhdistusaine myllytysaineiden jäämien poistoon.
 11. Yleisliinasetti Kent Cleaning Towels - Mikrokuituliinoja myllytysaineiden poispyyhintään

Tokya OP5 on loistavan hinta-laatusuhteen epäkeskokiillotuskone. Sen ominaisuudet vastaavat kalliimpia ammattitason koneita. Sen ergonomisen muotoilun sekä kevyehkön rakenteen puolesta sen käsittely on helppoa. Kone soveltuu myös erittäin hyvin aloittelijoille, sillä sen kierrosalue on laaja. SUOSITTELEMME VAHVASTI!

Padboys vaahtomuovilaikkojen erinomaisten kiillotusominaisuuksien lisäksi laikoista löytyy yksityiskohtia jotka helpottavat työstämistä. Laikoissa on mm. pyöristetyt reunat mikä estää teräviä kosketuksia kiillotettavaan kohteeseen. Lisäksi laikan pinnan kuusikulmainen kuviointi leikkauspinnassa vähentää tehokkaasti laikan tukkeutumista, kun ylimääräisen tahna ja hiontapöly pääsee poistumaan uriin. Suosittelemme!

Mirka Polarshine 15 on silikoniton, tehokkaasti leikkaava kiillotusaine, joka toimii nopeasti myös kovilla pinnoilla. Se poistaa helposti hapettumat, himmentymät ja syvätkin naarmut, jättäen helposti viimeisteltävän pinnan. 15:nen soveltuu käytettäväksi niin karva-, mikrokuitu- kuin vaahtomuovilaikallakin. Poistaa jopa P1500 hiontajäljen. Soveltuu käytettäväksi niin vastamaalatuille kuin vanhemmillekin pinnoille. Suosittelemme!

Mirka Polarshine 10 on silikoniton, keskikarkea kiillotusaine, joka soveltuu sopivalla laikalla jopa ns. "one-step"-kiillotuksiin. Tuote soveltuu kaikille lakkapinnoille pehmeästä äärimmäisen kovaan. Leikkaavalla laikalla käytettynä poistaa jopa P2500 hiontajäljen, ja viimeistelylaikalla viimeistelee pinnan virheettömäksi. Soveltuu käytettäväksi niin karva-, mikrokuitu- kuin vaahtomuovilaikallakin. Suosittelemme!

Mirka Polarshine 8 (Korvaa toistaiseksi polarshine 5, koska polarshine 5 ei ole saatavilla) on silikoniton, hieno viimeistelyaine, joka poistaa hologrammit ja pyörrejäljet tehokkaasti ja nopeasti. Aine tekee työn nopeasti ja antaa äärimmäisen viimeistellyn lopputuloksen. Kiillotusaine "hienonee" loppua kohden, joten pinnasta saadaan todella miellyttävä.

Mirka Polarshine 5 on silikoniton, erittäin hieno viimeistelyaine, joka poistaa helposti hologrammit ja pyörrejäljet tehokkaasti ja nopeasti, antaen maalipinnalle syvän ja heijastavan kiillon. Takaa virheettömän ja äärimmäisen kiiltävän lopputuloksen. Tuote on tarkoitettu viimeiseen kiillotusvaiheeseen, esim. Polarshine 10:n jälkeen. Se soveltuu sekä käsin, että koneellisesti käytettäväksi. Suosittelemme! POLARSHINE 8, KORVAA TUOTTEEN TOISTAISEKSI!

Padboys IPA (isopropanoli 50%) on erittäin tehokas alkoholipohjainen viimeistelypuhdistuaine. IPA kykenee poistamaan niin pinttyneen rasvan, kuin kestävimmätkin vahat. Tämä on oiva apuväline, kun pinnasta pitää saada täydellisen puhdas. Tällä aineella teet viimeisimmän puhdistuksen ennen vahausta. Esimerkiksi myllytyksessä hiontatahnojen poistoon tämä on aivan ehdoton väline onnistuneen lopputuloksen saamiseksi!

Kent Yleisliinasetti on mikrokuituliinapakkaus, joka sisältää 6 kpl 30 x 40cm kokoisia yleisliinoja. Sopii hienostuneemmillekin laatuhermoille. Toimii niin sisätilojen puhdistuksessa kuin vahankiillotuksessakin. Esimerkiksi myllytykseen ehdoton apuväline, sillä liinat tukkeutuvat nopeasti. Erinomainen hinta-laatusuhde!

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

 

Asiakkaiden kirjoittamia palautteita / kokemuksia:

”Myllytys kone ja tarvikkeet on mainioita! Kyllä tullee kiiltävää pintaa. Viimosen päälle setti, kiitos” - J. Hänninen

”Perheen kakkos autoon testasin myllytyskonetta ja vahasin päälle collinite 476. Vaimo ei meinannut tunnistaa samaksi autoksi!” - J. Salmela

”Eilen käytin kyseistä settiä ensimmäistä kertaa, enkä takuulla viimistä! Tämä oli yleensäkkin ensimmäinen kerta, kun myllutystä tulee autoon tai yleensä mihinkään tehtyä. Se etten ole koskaan kyseistä hommaa tehnyt, niin vaatii ensin totuttelua miten kone ja laikat käyttäytyy. Kokemus eilisen perusteella on todella hyvä ja positiivinen, koko setin suhteen. Kerta kun oli ensimmäinen, niin kohteeksi oli valikoitunut emännän auto eikä omani. Kehuja kyllä emännänkin suunnasta sain, eli ei se varmaankaan sitte huonosti mennyt.” - J. Salla

”Kone on erinomainen, voimaa riittää ja softstartin ansiosta helppoa käynnistää, ei lennä aineet heti seinille. Nopeutta on myös helppo säätää peukalolla. Kaapelissakin on riittävästi pituutta ettei heti tarvi kaivaa jatkoroikkaa esille. Tekee valmista jälkeä huomattavasti nopeammin mitä vanhalla DA-kiilloituskoneella.” - S. Kuusela

”Konehan oli aivan loistava käyttää ja käsitellä, tämä on ensimmäinen "kunnon" kone itselläni. Aikaisemmin olen myllytellyt awd-merkkisellä muutaman kympin koneella, ero tähän oli kuin yöllä ja päivällä. Etenkin pehmeä starttaus ja vakionopeus kierroksilla ovat ison peukun arvoisia. Jälkimmäisen ansiosta jälkikin aivan toista kun kierrokset pysyy vaikka vähän antaa painetta. Ja setissä kaikki tarpeellinen, helppo täydentää tarpeen mukaan. Kaikenkaikkiaan 10/10!” - J. Aho

”Kun myllysetti tuli kotio niin samana päivänä piti jo kokeilla. En uskaltanu autoon kokeilla joten ruohonleikkuri oli sopiva siihen. Autoon kokeilin sitten myöhemmin ja lopputulos kyllä erittäin hyvä. Ohjeet on luettu moneen otteeseen ja niistä ollu todella paljon hyötyä, helppo ymmärtää ja niitä seuraamalla saa kyllä hyvän tuloksen aikaseks. Padboys laikat on hyvät kun merkattu valmiiksi. Itseä aina pelottanu toi myllyttäminen kun näkee millasta jälkeä sillä voi tehä jos tekee väärin mutta eipä nyt oo tarvinu pelkää kun ohjeet on selkeet ja setti muutenkin hyvä eikä nyt voi sanoo että ois kallis.” - F. Illman

Tsekkaa myös seuraavat tuotteet, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Raudanpoistoaine ValetPRO Dragons Breath

Raudanpoistoaine ValetPRO Dragons Breath

Hieman geelimäinen raudanpoistoaine erityisesti vanteiden puhdistukseen! Hyvä hinta-tehosuhde. Eräs suosituimmista tuotteistamme. SUOSITTELEMME!

Hinta alk..12,95

ILMAINEN LAHJA!
AUTODUDE-Putkihuivi - ILMAINEN LAHJA YLI 50€ TILAUKSEEN

AUTODUDE-Putkihuivi - ILMAINEN LAHJA YLI 50€ TILAUKSEEN

AUTODUDE-putkihuivi on joustavasta kankaasta valmistettu päähine, joka sopii käytettäväksi niin työssä kuin vapaa-ajalla. Ilmaiseksi yli 50€ tilauksiin. Klikkaa koriin!

-19,95 .
0 Ei saatavilla

Pienpoistoaine ValetPRO Citrus Tar Remover

Pienpoistoaine ValetPRO Citrus Tar Remover

Tehokas sitrusöljypohjainen pien- ja liimanpoistaja. Erinomainen hinta-laatusuhde! SUOSITTELEMME!

Hinta alk..12,95

DUDE SUOSITTELEE!
Puhdistussavi King Carthur Super Smooth Clay Bar, 100 g

Puhdistussavi King Carthur Super Smooth Clay Bar, 100 g

Pehmeä puhdistussavi maali- ja lasipinnoille. Syväpuhdistaa pinnat ja saa pinnasta täysin puhtaan. Suosittelemme!

Hinta alk..7,90

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,95 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 14 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Oulun varastoltamme yleensä jo samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!