ValetPRO
Dr Dirt
King Carthur
Soft99
Collinite
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Tokya
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
Auto Glym
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Microfiber Madness
Kent
Tuf Shine

Autovaha Chemical Guys Project WAC314, 227 ml

brand
Autovaha Chemical Guys Project WAC314, 227 ml

- JUURI NYT -  
ILMAINEN TOIMITUS 
YLI 120€ TILAUKSEEN

2 990
Varastossa 2 kpl
Voit maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla. Toimitamme myös postiennakolla, osamaksulla ja laskulla. ILMAINEN TOIMITUS! Arkisin klo 14 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään jo samana päivänä. Toimitusaika 1-2 vrk.
Tuoteseloste

HEI, TOIMITAMME TÄMÄN TUOTTEEN ILMAISEKSI!!

Onko se vaha? Onko se pinnoite? Ei. Se on vahataivaiden kirkkain tähti!

Chemical Guys WAC314 on yhdistelmä maailman parhaita raaka-aineita. Sen raaka-aineeksi on noukittu vain ensiluokkaisia lehtiä valkeasta carnaubapalmusta, mikä antaa maalipinnalle ultimaattisen syvän ja puhtaan kiillon. Valkean carnauban yhdistäminen timanttiseen Carbon Flex -teknologiaan tekevät lopputuloksesta silmiä hivelevän. Sulassa sovussa toimivat luontaiset kasviuutteet, valkea carnauba ja Carbon Flex-pinnoite saavat pinnan hehkumaan ennennäkemättömästi niin tummissa kuin vaaleissa sävyissä.

Carbon Flex pinnoitteen lisääminen infuusiolla vahan sekaan mahdollistaa pinnan elämisen olosuhteiden mukaan. Pinnoite elää lämpötilaerojen mukana, ja tukkii itsestään pinnoitteeseen tulleita pyörrenaarmuja. Pinnoittavan ainesosan lisääminen tähän mysteerireseptiin mahdollistaa pitkäaikaisen suojan joka kestää ja kestää. Valmistaja lupaakin vahan kestoksi täyden vuoden.

Vaha toimitetaan tietysti niin ikään premium-luokan pakkauksessa. Se on uniikki alumiininen kotelo, jonka kansi on varmistettu tuplatiivistein. Näin varmistetaan vahan täydellinen kosteustasapaino ja optimaalinen säilyvyys. Kotelon pinta on kulta-anodisoitu. Tämä antaa viimeistään vinkin siihen mistä on kyse, siis autovahojen tähdestä. Jos jokin, niin Chemical Guys WAC314 on sinetti, joka kruunaa minkä tahansa menopelin näyttelykuntoon.

Ominaisuudet:

Autoduden pikaopas:

Pese ja kuivaa auto huolellisesti ennen vahausta. Annostele vahaa puhtaalle vahanlevittimelle ja levitä pinnalle pienehkö alue kerrallaan. Lineaarisella - ei-pyörivällä levitysliikkeellä voit varmistaa, ettei silmiinpistäviä, pyörteenomaisia naarmuja synny. Anna vaikuttaa parikymmentä minuuttia ja kiillota erillisellä, puhtaalla liinalla. Älä anna vahan jämähtää pintaan. Älä vahaa suorassa auringonpaisteessa.

Säilytä purkki viileässä, valolta suojattuna.

 

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Tsekkaa myös seuraavat tuotteet, jotka saattavat kiinnostaa sinua

DUDE SUOSITTELEE!
Autovaha Collinite 915 - Marque D'Elegance, 355 ml

Autovaha Collinite 915 - Marque D'Elegance, 355 ml

Markkinoiden parhaita carnaubavahoja! Sinulle, joka haet vahalta maksimaalista kiiltoa ja "märkälookkia" kestosta liikaa tinkimättä. SUOSITTELEMME!

-49,90 .
39,90

Autovahojen Mona Lisa!
Autovaha Chemical Guys Project J97 Paste Wax, 247 g

Autovaha Chemical Guys Project J97 Paste Wax, 247 g

Ympäri maailmaa valikoiduista, ensiluokkaisimmista ainesosista koostettu J97 on yksi maailman hienoimmista autovahoista, ainutlaatuinen mestariteos vailla vertaistaan.

999

Autovaha Dodo Juice Banana Armour, 250 ml

Autovaha Dodo Juice Banana Armour, 250 ml

Kova autovaha lämpimän sävyisille autoille. Hieno sekoitus carnaubaa, keltaista mehiläisvahaa ja ehtaa banaaniöljyä.

44,95

DUDE SUOSITTELEE!
Autovaha Collinite 476s

Autovaha Collinite 476s

Huippuluokan hybridivaha! Viiden tähden autovaha sinulle, joka haet helppoa työstettävyyttä ja maksimaalista kestoa.

34,90
Hinta alk..25,90

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,95 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 14 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Oulun varastoltamme yleensä jo samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!