ValetPRO
Dr Dirt
King Carthur
Soft99
Collinite
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Tokya
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
Auto Glym
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Microfiber Madness
Kent
Tuf Shine

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste

Tietosuojaseloste - Handshake Finland Oy

Handshake Finland Oy on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa henkilötiedot EU:n henkilötietolain mukaisesti. Tietosuojaselosteen tarkoitus on informoida asiakkaita heidän henkilötietojensa käsittelystä. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Handshake Finland Oy:n palveluita.

Rekisterin pitäjä ja rekisteriä hoitava henkilö:

Handshake Finland Oy / Autodude
Y-tunnus:
2304112-0

Topias Kangas, Handshake Finland Oy, info@autodude.fi

Rekisterin nimi

Handshake Finland Oy - asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Handshake Finland Oy:n asiakkaiden tilausten käsittely ja arkistointi sekä asiakassuhteen ylläpito. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseksi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri voi sisältää seuraavia tietoja

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yritys/organisaatio
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Maksutiedot, sisältäen luottosopimukset ja muut laskutustiedot
  • Toimitustiedot
  • Tuotearvostelut
  • Verkkokaupan selaustiedot
  • Päätelaitteen tunnistetiedot

Henkilötietorekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietorekisteriä käytetään seuraaviin käyttötarkoituksiin

  • Asiakkuuden ylläpitäminen ja hallinta
  • Tilausten toimitus, käsittely ja arkistointi
  • Asiakaskokemuksen parantaminen
  • Analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin
  • Väärinkäytösten estämiseen
  • Kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen

Tietojen säilyttäminen ja suojaaminen

Henkilötietorekisteri on suojattu asiattomalta pääsyltä ja rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta. Handshake Finland Oy huolehtii, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Henkilötietojen säilytysajan määrittelee sen käyttötarkoitus ja lain asettamat velvollisuudet.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietorekisterin tiedot saadaan asiakkaalta www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Satunnaisesti saatamme käyttää Suomen Postin ja Väestönrekisterikeskuksen osoitepalvelua.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Voimme luovuttaa tietoja 3. osapuolille maksuliikenteen ja toimituksien takaamiseksi, analytiikka- ja tilastointikumppaneille ja tarvittaessa viranomaisille. Handshake Finland Oy huolehtii tietoja siirrettäessä ja käsiteltäessä tietoturvan korkeasta tasosta. Kolmansien osapuolten tietojenkäsittelyn tason varmistuskeinoina on Privacy Shield -sopimus tai muu EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen hyväksytty tapa.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei yhteistyötaho ole Euroopan komission hyväksymän ns. Privacy Shield-sopimuksen piirissä.

Rekisteröidyn oikeudet

Handshake Finland Oy:n asiakasrekisterissä olevalla henkilöllä on oikeudet seuraaviin vaatimuksiin:

Tarkistusoikeus - Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa tietonsa rekisterissämme. Tietojen tarkastus on mahdollista yhtiön päätoimipaikassa, missä rekisteriä pidetään. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot, pyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisteröidyn on kyettävä todistamaan henkilöllisyytensä tietojen tarkistuksen yhteydessä.

Oikeus tietojen korjaamiseen - Rekisteröidyllä on oikeus vaatia korjaamaan tietonsa. Tietojen korjaaminen on mahdollista yhtiön päätoimipaikassa, missä rekisteriä pidetään. Mikäli henkilö haluaa oikaista hänestä tallennetut tiedot, pyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisteröidyn on kyettävä todistamaan henkilöllisyytensä tietojen korjaamisen yhteydessä.

Oikeus henkilötietojen poistamiseen - Rekisteröidyllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista rekisteristä. Pyyntö tietojen poistamiseen on tehtävä kirjallisesti yhtiön päätoimipaikassa, missä rekisteriä pidetään. Mikäli henkilö haluaa poistaa hänestä tallennetut tiedot, pyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisteröidyn on kyettävä todistamaan henkilöllisyytensä tietojen poistovaatimuksen yhteydessä.

Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Evästeet

Kävijän tietokoneelle voidaan ajoittain siirtää ns. evästeitä ("cookies"). Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät, mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä mikä on tietokoneesi IP -osoite eli mistä Internet -osoitteesta lähettämäsi tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan.

Evästetietojen avulla palvelun kävijämääriä voidaan seurata Handshake Finland Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden toimesta sekä analysoida ja kehittää kävijöitä paremmin palvelevaksi. Lisäksi Handshake Finland Oy:n yhteistyökumppanit saattavat käyttää mainonnan kohdentamiseksi evästeitä, joilla kerätään tietoa kävijän vierailuista tällä ja muilla sivustoilla.

Evästeiden avulla kerättyä tietoa käytetään kävijän kiinnostusten kohteiden perusteella kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Evästeiden avulla tehdyssä mainonnan kohdentamisessa kävijää ei yksilöidä eikä tietoja yhdistetä kävijältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin. Kävijällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista.  Kävijä hyväksyy, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

Tietoturvaselosteen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa tietoturvaselostetta lainsäädännön muuttuessa tai toiminnan kehittämisen parantamiseksi. Tämä tietosuojaseloste korvaa aikaisemman rekisteriselosteen.

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,95 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 14 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Oulun varastoltamme yleensä jo samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!